hiss/diss



Dig..
Asso sen du börja i våran skola... så har inget vart som de va förut. du har tagit en underbra kompis ifrån oss. och ändrat på henne hur mycke som hällst. Varje gång ni är med varandra och när vi är me, så dissar ni alla andra som att de va va ni på jorden. asso shit.. hm.

Korta helger.
fy va jobbigt de är med korta helger dom borde va längre. man borde gå i skolan på lördag o söndag. och va ledig måndag-fredag. mycke bättre. eller va tycker ni(?)

telefoner som inte funkar...
de är jätte dåligt med telefoner som går sönder efter ett halv år. dom säljer telefoner jätte dyrt. men dom går sönder jätte sabbt. as sämst!

saknar...
de är super jobbigt att sakna någon. de jobbigaste är när man precis har träffat den personen och vet att de är jätte långt kvar tills nästa gång man får träffas. usch!




underbara kompisar..
jag vet att jag redan har hissat de, men vill göra de igen. de är så underbart att ha kompsiar som alltid ställer upp. som alltid finns där när man behöver dom. älskar er!

jossi o jossan vill hissa grilkorv..
de ärger fett.. men utan senap. de är de bästa som finns. förutom felicia hon är bäst! // http://josephinefornander.blogg.se och jossan!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0