svar.

cassandra  ([email protected]) om Till mina änglar jossi och jossan.:
vad fint du har skrivit om dom vem är din bästis
IP: 83.188.233.85

tack, jag har tre bästa kompisar, och en ganska bra kompis. mina bästa kompisar är dalina jossi och jossan, och den andra är natta!
kram.

bilder.






wictor jacobsson och sebbe berglund, dom kör för fort för kamran! heheh!

förlåt.

ojj, förlåt för att jag inte har skrivit på ett tag men har inte haft tid. i måndas va jag jossi och jossan med stewe och hans kompis danne, vi gjorde inte så mycke. typ bara kolla på film. och igår va jag jossi 0och dalina på bio, vi kollade på "äntligen midsommar" den va sådär. dom sa att den skulle va som sommar med göran. men de va den inte. sommar med göran va mycke roligare! hahah. sen på kvällen gick vi till natta ett tag för att hennes pappa fyllde år. sen efter de som stewe till mig. och va me mig och jossi, sen kom hans pappa och hämta honom typ tio. idag har jag och jossi vart med basse, hemma hos mig, gjorde inte så myke där heller. vid 2 tiden åkte vi hem till jossi jag och jossi. nu gör vi ingenting. har lovat min pappa att jag ska träna med min lillebror idag så de ska jag också göra i solna. sen ikväll sover vi hemma hos jossi. och sen är vi nog med dalina också! imron vet jag inte heller vad vi ska göra, men vi kommer nog på nåt. men jag bloggar mer efter träningen. ha de super!

laddar in mer bilderr sen, datan fucka sig! ;S


.

Try JibJab Sendables® eCards today!

såg de på sossos blogg, och va bara tvungen att tästa själv!

Try JibJab Sendables® eCards today!

såg de på sosso blogg, och va bara tvungen att tästa!


Till mina änglar jossi och jossan.

Till dom som alltid har ställt upp för mig oavsätt vad... Jag vet inte vart jag ska börja. Jag kan börja med att säga att ni är mina ögon stenar. Ni är som som alltid har funnits här för mig. Asso de går inte äns att beskriva er med ord! Ni bertyder mer än allt för mig! Jag skulle inte byta ut er mot allt i världen. Ni betyder så mycke mer för mig. Jag skulle göra vad som hällst för er. de värsta som skulle kunna hända är att jag förorar er! uscg vill inte  äns tänka tanken.. Alla minnen med er är oförglömliga. Dom kommer alltid att finnas kvar inom mig.Ni kommer alltid att va dom som sitter hördast fast i mitt hjärta. Jag skulle kunna skriva hur mycke som hällst om er men de skulle ingen orka läsa och jag vill att ni läser dehär. Varje gång jag gråter så är de alltid ni som kommer med dom där mysiga kramarna som för mig att må mycke bättre. De är alltid ni dom får mig all le igen. De är ni som gär så att jag orkar gå upp varje morgon. De är ni som har gjort så att jag orka fortsätta. Ni är verkligen de underbarste som hänt mig. ni lysste verkligen upp min värd. Ni är mina solstrålar genom livet!  seriöst ni lysser upp min väg jag går. Jag känner mig trygg när jag är med er. Jag älskar verkligen att va med er. Älskar att ha er i närheten! Ord kan verkligen inte förklara hur mycke ni bertyder för mig. Så jag vet inte hur jag ska kunna förklara för er. Men jag älskar er. Ni är dom ändå dom förstår mig. Utan att jag äns säger att jag är ledsen då vet ni de. de är nåt specillt med er som gör så att ni är då fucking underbara! ni kommer aldrig att fatta hur mycke ni betyder för mig. De går inte att hitta bättre vänner än er. de lovar jag. Man kan leta och leta men man hittar ingen ändå. Tycker synd om dom som inte har såhär fantastiska vänner som jag har. dom som inte har de har verklugen missat nåt i livet. Shit, undra vad jag skulle gjort om jag aldrig träffat er!? Men de behövr jag inte tänka på för jag har ju er. Och jag måste va sverigest lyckligaste människa som har er också. de lovar jag!  jag vet inte riktigt vad ni känner för mig men nu vet iaf ni vad jag känner för er ord kan inte förklara hur mycke ni betyder jag älskar er, nu och kommer alltid att göra de. hand i hand sa vi va? tills döden skiljer oss åt!  och så hoppas jag att de är också. snälla lova mig de? Hoppas tre ord räker, Jag älskar er!


stewe


Stewe,  trodde du va annorlunda. Men nej du är precis som alla andra killar!

älskar låten.


dissar

Dissar, Idag dissar jag folk som lovar saker men aldrig håller de dom lovar! usch de är de värsta som finns. De är hur många som hällst som jämt lovar mig saker men aldrig håller de. blir så jävla arg på de! irreterad som F*N! men men vissa människor bara är så. man får lära sig att leva med de!

hemma hos jossan.

hej mina söta läsare.
idag har jag väl inte gjort så mycke trnat hela dan typ som valigt på mina söndagar. vi åkte inte till stewe idag. han va för trött sa han så han kommer till mig imorn ist! idag på karate träningen slog jag på en säck typ, och slog upp mina knogar de gör så jävla ont. men aja de går över! hehe. jusst nu sitter jossi och lockar mitt hår. och jossan sitter och splear nåt spel på hennes mobil som hon är helt beroende av. hon kan verkligen inte sluta spela  de hahah! muppunge asso.
Fyfan va skönt de är med höstlov. så imorn ska jag sova länge, om jag kan. har inte så mycke att skriva men jag skriver mer imorn tror jag! 
 
sov gott. och dröm söta drömmar om mig!


en bra helg.

Är hemma nu. vi hade de jätte bra igår. i bilden på våg till vingåker, satt jossi och locka mitt hår. och vi satt och as garva. hahah! när vi kom kram till vingåker efter två timmars bil resa, så sprang vi in till Tobbes husbil och prata med den busungen! Sen gick vi ut igen och gick in till jossis husvagn igen, fixade oss lite. sen gick vi runt och kolla lite på banan. Sen skulle vi laga mat. hahah! hur tror ni att de gick. att jag och jossi lagade mat i en husvagn. hahah knappas bra! men de vart iaf mat till slut. efter maten gock vi ut ett litet tag och träffade Robert (BR) usch. men han va så jävla tråkigt. så vi gick in till jonte magnussons husvagn och kollade på idol med han pappa. sen efter ett tag kom sebbe berglund och de går fan inet att sluta garva när han är i närheten! hahah! och efter ett tag kom jonte magnusson tobbe linus och pontus in också då gick jag och jossi till hennes husvagn då kom alla killarna in dit för att vi hade godis. va satt och garva ihjäl oss åt sebbe han är såå sjukt skön! haha. sen skulle dom gå och sova eftersom att dom skulle köra dan efter. då gick vi också och la oss. Dan efter sov vi rätt så länge men jag vakna av att de va nån som stog med crossen precis utanför husgavnen och startade den där! as jobbigt. men så är de väl när man är på en cross bana. men vi låg forfarande kvar i sängen jätte långe till jag blev jätte hungrig och gick upp och käka frukost. sen klädde vi på oss. och hade lite disco i husvagnen! sen smsa wictor jacobsson mig och sa att han hade komit då så gick vi ut och kollade lite på när som små körde. fyfan va sööta dom är när dom kör asso! de va jätte skönt de va första gången jag va på en crosstävling jag inte frös nåntning! as coolt! haha. Sen skulle som stora göra jonte fornander, sebber berglund, wictor jacobsson och robert. wictor är så jävla sjukt bra på cross asso, han kommer alltid etta. men nu vurta han så han kom bara tre. men de va jätte bra ändå! tycker jag, men de gjorde inte han han va jätte sur! haha. men men crosskillar är så. sebbe är också sjukt bra på cross men han vurpa också. de va jätte lerigt i helgen! så de blev massa vurpor. Den enda som saknade i helgen va robin sudnell. de skulle vart roligare om han va där. haha! synd synd! så de va min helg. imorn ska jag på träning som vanligt. efter träning ska jag och jossi hem till stewe ska fråga jossan om hon också vill me eftersom att jag ska sova hos henne på kvällen. jag vet inte hur sent vi kommer va hos honom i imorn, så vi får se om de blir nåt bloggade imorn då.
men hoppas ni haft en lika lyckad kväll och dag som jag haft! pussar och kramar!

jag jossi och malin.

dalina jag malin och jossi.

jossi och jag.

marco

jossi

emil altinger.

kim

de där va bilderna från i fredas i skolan. jag har tagit bilder från ihelgen från crossen också. men jag orkar verkligen inte ladda in dom i datan nu. får se om de blir imorn.
 puss love a!


.

Anonym om vincent.:
gumman, han hatar dig ?
IP: 193.150.244.33

och vem fan är du?

min tjejer.

 + Dalina Barra!
Jag älskar er, ni betyder grymt mycke för mig vill att ni ska veta de. ni är dom som får mig att orkar. utan er är jag ingenting! nu är de underbaraste som hänt mig. ni finns alltid här för mig när jag behöver er. och om jag behöver prata med nån så vet jag att jag kan komma till er för ni lyssnar alltid och bryr er om vad jag säger, och försöker hjälpa mig. Jag älskar er mer än allt och alla! vill att ni ska veta de.. glöm aldrig att ni är mest älskad av felicia thompson!

min helg

fredag - skolan / handen / cross
Lördag - Kolla på när killarna kör.
söndag - karate / dans / stewe, jossi / sova hos jossan L

vingåker.


gumman, Fan va kul vi ha på i vingåker i helgen. Vi har längtat efter dehär jätte länge. Och de ska verkligen bli jätte kul nu! Jag kommer ihåg första crossen jag följde me på. Asso shit! Va kul vi hade. Vi är gryma på att öra bort oss också. Haha! Och sen den cross tävlingen jag förljde me på för tre år sen, efter den har vi vart varenda helg och jag följer me på varända cross! Men nu va de ett tag sen vi va på en crosstävling. Se de ska bli jätte kul att va me dig på den i helgen, och sova med dig i husvagnen. Om vi äns somnar! Hahah! De ska bli jätte kul att sitta i en bil med dig i två timmar. Och sitta och komma på namn till reggisterings-skyltarna på bilarna som kör förbi. De här ska bli så sjukt kul igen hjärtat. Jag ville bara att du skulle veta de! Jag älskar dig josehine! ♥


R.I.P

ååh va jag saknar mitt hår...!


tillbaka.

nu kan jag nog börja blogga som vanligt igen. idag hade vi matte prov de kändes som att de gick jätte  bra! hoppas att de gjorde de också.. hålll tummarna för mig! aja..
vet ni vad som hände igår?? :O
jag wille jossi och dalina satt i kaféet och sen kom malin meed en kopp varmchocklad. och skulle låsas hälla de över wille. och wille låg i mitt knä. och då vart ju wille rädd och lufte bort malins hand så att jag fick allt över mig!! :O och den va inte kall heller!! :O hahaha.
men i helgen kommer jag nog inte kuna blogga så mycke eller iaf inte imorn och på lördag för jag ska på cross med jossi, de ska bli jätt ekul de va jätte länge sen jag va på cross sist! så de längtar jag efter jätte mycke!
men får se om jag tar me mig min data. men jag skriver senare ikväll. pussar!

min flamingofant! :P

Dalinas täkning är också jätte jätte fin! ;)


älskar råten.


en veckas paus.

rebriken säger allt. kommer inte blogggen dehär veckan har så mycke jag måste göra så har inte tid för bloggen. sorry.

..

Jag ska plugga ett tag nu sen ska jag laga mat till mig och min lillebror sen har jag tid till er pusssss!

Mobiltest.

Skickar du sms dagligen? Ja
Skickar du mer än 20 sms per dag? Yees
Har du skickat sms idag? Ja
Har du skickat mer än 20 sms idag? Ja
Har du ringt någon idag? Jaa
Har någon ringt dig idag? Yees
Har din mobil räkning varit på över 1000? japp.
Vart ligger din mobil under natten? Under kudden ;)
Stänger du av din mobil under natten? Aldrig
Använder du din mobil ofta? Ja?
Har du mer än 50 sms i din inkorg? Yes
Ringer du eller smsar du mest? Smsar
Har du pratat i över 1 timme från din mobil? Självklart
Är din mobil över 2 år gammal? Nejnej
Har du någonsin tappat din mobil? Meeh JA?
Har någon annan slängt din mobil i väggen? Nej?
Har din mobil varit inne på lagning? yeeees
Vad har din mobil för färg? ROSA.
Megalpixlar? 3,2
Har du mer än 100 låtar på din mobil? Yesyesyes
Har du mer är 500 bilder på din mobil? NEJ.
Har du mer än 100 kontakter på din mobil? Ja
Musik eller kamera mobil? musik
Har du haft mer än 3 mobiler? Ja
Har du tappat bort din mobil t.ex på gatan, bussen, tåget? Ja 


Dagens outfit.

Anonym om Veckans planer.:
varför lägger du aldrig upp dagens outfit typ eller något sånt? du borde göra det :)
IP: 90.130.208.246

okej jag ska börja med dig för din skull. från och me imorn! :P

Veckans planer.

 Måndag- Hem och plugga till engelskan (glosor)
 Tisdag-  Plugga på engelskan/matte
 Onsdag- Plugga tills matteprovet.
 Torsdag- skriva klart svenskan.
 Fredag- håller tummarna på att jag ska till vingåker.
 Lördag- Håller fortfarande tummarna för att jag ska stå och frysa, och kolla på cross.
 Söndag- träning/va me jossi.
 Höstlov!

 


stewe.


Jag fick inte lägga upp den bilen på honom, för honom.

så laddar jag upp den ist! hehe.
 Förlåt baby ;)<3333333

vincent.

Kommer sakna dig gullunge, han åker till thailand på tisdag och är borta två veckor. och han tror att jag kommer klara mig!? :O hah neej fan heller att jag kommer göra de! puss, jag älskar dig!


ZzZZzzZZzz

åh va trött jag är, och har jätte ont i huvet. jag ska nog gå och lägga mig snart imorn efter skolan ska jag hem och plugga har utegångsförbud för att jag inte skött skolan men måste sköta mig den hör veckan för att få åka på cross i helgen! men sov gott!


.

De va nån som ville att jag skule berätta om mig själv. och de ska jag göra nu..

jag heter felicia om ni alla redan säkert vet. Jag är 14 år fyller år 11 september. jag är född 1995. Jag bor med min mamma pappa och lillebror. min mamma är 36 år, min pappa är 39 och min lillebror är 10. jag tränar karate och steet dance. Jag tränar karate med miin mamma pappa och lillebror. Dom gillar de lite mer än mig. Min lillebror är bäst i sverige i sin ålder. Jag bor i tungelsta har bott här hela mitt liv. bor i ett hus som min pappa har bygt själv, har bott i de här huset i 10 år. jag går i tungelsta skola. i klass 8a. vi är 32 st i våran klass. På min fritid är jag med Dalina Jossi Jossan Natta Vincent Stewe och många andra. Jag har känt Dalina sen vi va jätte små. Jossi har jag också känt sen jag va jätte liten men aldrig vart kompis med. men vi blev kompisar efter jag följde med henne på en corrtävling för 3 år sen. jossan lärde jag känna för att hon flyttade granne med mig. Natta samma sak som jossan. vincent känner jag får våra pappa känner varandra. Stewe samma ska som vincent. på helgerna brukar jag och jossi åka på crorr som sagt. vi åker på cross överallt. på alla möjliga ställen. Och vi har super kul verkligen! I skolan är mitt favorit ämne svenska. för att jag älskar att skriva mycke. men jag tycker också om slöjd (när man inte behöver sticka). Jag har jätte svårt för engelska. även fast miin pappa kommer från england och halva min släkt bor där... Men dom har jag inte träffat på typ 2 år nu. min favorit årstid är vinter. ör jag älskar julen. men tycker inte om att de är så himla kallt. äm.. jag har svårt för att hålla fast vid en kille. men de är för att dom bor långt bor, kan aldrig träffas, dryga, otrogna, på för mycke, pappa tycker inte om han, liten, kaxig, Aaa så du kanske ni fattar varför. Jag har verkligen sämst självförtroende.. men de är efter en sak som har hänt för ett tag sen. tror att de är darför.. Jag bråkar ofta med min pappa för att han tycker att jag inte sköter mig eller att jag är jätte kaxig. Jag och min lillebror är typ bästa kompisar, vi gillar verkligen varandra, syskonkärlek. Jag åker utomlands mins en gång om året. jag har vart o thailand tyrkiet grekland bulgarien englans norge maroco finland .. jag  vet att de är nåra fler men kommer inte på dom nu. jag åker också skider en gång om året. eller jag åker snowboar, de har jag gjort i 2 år snart 3. de tycker jag är jätte kul. Min favorit färg är rosa jag har en rosa data rosa mobil ett rosa rum massa rosa kläder, mm.. När jag blir stor vet jag faktist inte vad jag vill bli, jag älskar att håla på med naglar och fixa dom och så. men de finns inget hel jobb för sånt. och så gillar jag inredning. jag vet inte vad jag ska skirva mer hoppas de räker. pussar.

svar.

Anonym om Frågestund.:
vem är den bästa killen du har strulat med ?
är du fortfarande tillsammans med basse?
gillar du stewe mer än som kompis?
är du vän med nathalie eller är ni ovänner?
IP: 80.217.95.28


svar:
1: hm de är rätt många som är bra, vill inte säga dom i bloggen tror jag..
2: nej de tog slut idag, för han kan aldrig träffas för han har träning varje dag.
3: ja de tror jag. men de va ett tag sen vi träffades.
4: ja vi är vänner.


Anonym om Frågestund.:
1. vilken är din favoritlåt?
2. vad tränar du?
3. hur lång är du?
4. vad har du för vinterjacka? :P
5. vilka bloggar läser du?
6. när är man otrogen tycker du?
7. om du fick välja några perssoner, vilka skulle du välja?
8. tycker du att du själv är snygg?
9. favoritfärg

svar:
1: har många¨.
2: karate och så dansar jag.
3: 160
4: en vit.
5:
http://mestelsa.blogg.se
http://exclusiivt.blogg.se
http://barrasyys.blogg.se
http://dryyg.blogg.se
http://eemsn.blogg.se
http://josephinefornander.blogg.se
http://jjsfnn.blogg.se
http://kissies.blogg.se
http://paow.blogg.se
http://fokis.blogg.se
http://ceciliadenicet.blogg.se
och når fler.
6: när man pussar en annan.
7: josephine, josefine, dalina, natta, vincent, stewe och william.
8: asso jag vet inte. jag är väl okej..
9: ROSA.

världens bästa Josephine  (.) om Frågestund.:
gillar du inte basse längre?
Tycker du jag har en stoooor hjärna?
puss puss felicia du är bäst och smartast!! :D<333333
IP: 213.67.165.35

svar:
nej de gör jag inte han kan aldrig träffas eller nåt..
hahahahaah neej du har ingen! muppunge!
hah de vet jag! :D<333 puss puss

lundqvist om män som hatar kvinnor/ flickan som lekte med elden.:
har du sätt båda? är flickan som lekte med elden bra? :)<333
IP: 78.82.108.13

svar:
ja de har jag. skojaru eller. den va sjuukt bra asso! :O


jakob :) <3  ([email protected]) om Frågestund.:
tja nu kommer mina frågor ;)<33

vad är din största hemlighet ;)
hur ska en killes personlighet vara ?? :)
vem är din bästa kompis ?
bästa killkompis ? ;P
hur mår du innerst inne ??

haha hoppas de blir många fler frågor av andra ;)
ha det braa ;) <33
IP: 90.227.38.152

svar:
1: haha tror du jag berättar den här! :O
2: snälla gullig.
3: har 4 st.
4: inte speciellt bra..



twiinis! om Frågestund.:
ääntligen jag har väntat på det här!!!
1. har du och basse älskat?
2. vad har du för vinterjacka
3. är du en fjortis?
4. vilken skola går du i?
5. hur ofta är du i stan?
6. hur ofta är du på söder?
7. hur ofta är du i vasastan
8. hur många pojkvänner har du haft? jag har tappat räkningen..
9. vad är din favorit mat?
10. hade basse strulat med någon innan han strulade med dej?
11. hur ofta pratar du med kevin?
12. saknar du kevin???
13. hur mår du??

såå.. nu fick du lite/mycket frågor!!!! :):)IP: 83.233.15.216


svar:
1: nej de har vi inte.
2: en vit.
3: nej jag tycker inte de själv. jag kanske ser ut som en men jag tycker inte att jag är som en.
4: tungelsta skola.
5: visa helger.
6: nån gång när jag ska till mamma.
7: aldrig..
8: vet inte..
9: äm vet inte riktigt.
10: ja han säger de iaf.
11: har inte gjort de sen de tog slut mellan oss.
12: aa faktist.
13:  har jätte ont i huvet!
hehe aa.. :)

Anonym om Frågestund.:
vrf läger du aldrig in video inlägg för ?<33
IP: 85.224.63.244

svar:
för att min kamera är sönder:/ <3






svar.

hej bloggen jag hat lovat att svara på era frågor idag och dee ska jag göra också. idag tränade jag inte så mycke mår inte speciellt bra. efter träningen. så åkte jag ju på en smink kurs. den va jäääättte tråkigt. och glöm att jag tänker sminka mig såhär. hahaha. har inte så mycke att skriva. längtar som fan tills nästa helg. jag och jossi sk apå cross´, fast vi får bara åka ifall vi sköter oss den här veckan i skolan. så ge oss lycka till! men nu ska jag svara på era frågor. :)

.

Eftersom att jag ska upp tidigt imorn så ska jag nog på och lägga mig nu om ett tag.

Godnatt sweet deams! Dröm om mig, mina super söta läsare! puss puss.

jag och jossi.









visst är vi bara söööötast. dalina ville sminka oss så att vi såg ut som kissies.se men de vart ju inte riktigt så. hahahahaha!!


Älskar låten


Dalina och jossi.

hejhej.
Nu sitter jag här med jossi och dalina, vi har nyss komite hem från vincent. har vart hemma hos honom ett tag gjortde inte så mycke satt och prata o skratta bara. Idag har vi inte gjort så mycke åkte till Vh och sola ett tag. sen åkte vi hem till jossi, och gjorde inte ett skit. lite senare kom dalina. och sen åkte vi till vincent. Jag har jätte ont i mitt ansikte har bränt mig som fan.  men de går nog snart över hoppas jag! orkar inte skriva så mycke, imorn har jag träning sen efter träningen ska jag på smink-kurs de ska bli jätte kul. efter den kanske jag ska åka och träffa pedram. får se hur de blir. men ha de bra så länge. puss!








Sötnosen vincent.

muppen anton.

älsklingen stewe.


Nathalie hellström

Jag tror inte de funkar mellan oss längre. du gör samma sak hela tiden. börjar bli trött på de.. så ha e bra?!

Lördag

Godmorgon.
Vi vaknade för ett tag sen. vet inte vad vi ska göra idag. men vi kommer nog på nåt. jossan L ska snart åka hem för hennes kompis fyller år idag och dom ska på bio. så jag och jossi får hitta på nåt själva idag. ivkäll ska vi va med våran bebis dalina. Jag mår faktist rätt bra idag. är bara sjukt trött. heh. hoppas ni mår bra(?) idag ska jag försöka ta mycke bilder så ni blir glada. och jusste jag har inte fått så mycke frågor i min frågestund fråga på nu, för den stänger imorn! men nu ska jag nog fixa mig lite sen åker nog jag och jossi till Vh och solar ett tag. om vi inte hittar på nåt annat kul heheh. bloggar mer ikväll. ha de super så länge!

pussar&kramar.


på No lektionen, men erkänn jag och isak är bara sööötast!? :P


män som hatar kvinnor/ flickan som lekte med elden.


Män som hatar kvinnor, den får **** av *****

Flickan som lekte med elden. den får ***** av *****

Så sjukt cool asso! shit! ;O<3

micke.

lill micke om Saker som irreterar mig::
du felicia och alla andra saknar er som fan fett synd att vi inte träffas mer=(<333333333333333333333IP: 213.65.94.94

Micke, vi saknar dig me jätte mycke. aa de är synd. men vi ses på kattcupen nästa helg. de ska bli jätte kul, hoppas jag! heh ;)<33333333333333

sjuuuuuuuuuukt bra film!

shiiit vilken bra film asso. den va bättre än män som hatar kvinnor. Ni måste se den asso..

okej min dag.
idag gick jag till skolan, skolan började halv 9. beöjade med läsning sen flöt alla andra lektioner på bra. med engelska so och sen no. efter skolan åkte jag dalina och jossi till handen och käka glass sen tog jag tåget till stockholm södra. och gick till mammas jobb va där en halvtimme, till hon sluta. sen tog vi bilen in till bion. gick och köpte biljeter och sen kolla lite på stan. jag hittade ett par jeans en mjukis dress, en rosa gullig. och den en tröja. sen efter den sjuuuuuukt bra filme åkte jag och mamma till ica maxi. och handla lite mat. sen bästämde jag med jossan L att hon skulle ta tåget från farsta till mig vid typ halv tio. sen efter vi handlat mat åkte vi och hämta jossi hemma hos henne. och sen åkte vi till Vh och hämta jossan L. och ni sitter vi och kollar på män som hatar kvinnor igen. älskar dom filmerna. jag har en ny idol! huvudpersonen i män som hatar kvinnor och flickan som lekte med elden. asso hon är så jävla cool. min frörebild. seriöst!
tror inte de blir nå mer bloggning för mig idag. och imorn vet jag inte får se hur de blir. men imorn ska vi nog inte va me joel och oliver joel är typ sur på mig så tror inte de. kanske träffar nåra andra får se hur de blir då. annars åker vi nog och solar lite jag och jossi.
Men vill bara passa på att påminna om min frågestund fråga på nu hur mycke ni vill!?

Godnatt, sov gott så hoppas vi att vu hörs imorn! love a!

Frågestund.



- Så nu kommer frågestunden som ni ville ha, fråga vad ni vill och hur mycke ni vill.
frågestunden slutar på tändag efter min träning. så passa på nu och fråga på om de ni vill
veta om mig. börja nu!!


bio.

Anonym om Helgens planer.:
vart ska du gå på bio någonstans? :) <333333
IP: 80.216.204.225

Jag ska på bio på filmstaden sergel imorn klockan 18:20. <33333 =)

Godnatt.

God natt. har precis sätt klart filmen med mamma, den filmen va fan skit bra! och imorn ska jag se fortsättningen på den. tack så myck för alla gulliga komentarer. imorn blir de frågestund efter som att de va nån som vill att jag skulle ha de, sen tänkte jag visa lite hur mirr hus ser ut innuti och berätta mer om mig själv. imorn blir de nog inte så mycke bloggning bror på när jag kommer hem. vi får se hur de bliir. vi får hoppas på de bästa. heh. men ska sova nu imorn blir de skola för mig så. Godnatta sweet deams! ♥


Lillebror.

Jag kommer sakna dig lillebror..♥

Bilden från sommaren -08

 


Helgens planer.

 torsdag - kolla på film med mamma.
 fredag - shoppa/gå på bio med mamma, sen tjejerna.
lördag - oliver joel jossi och jossan.
söndag - träning.

 

Kvällens planer.

  Käka middag ensam med mamma.
 Duscha / Tvätta löshåret.
 Packa väskan tills imorn.
 Välja kläder tills imorn.
 Kolla på "män som hatar kvinnor" med mamma.
 Sova!


Nån (?)

Finns de nån gulligt som kan hjälpa mig och fixa nån snygg design bild till mig som jag kan ha på bloggen (?)
i sånna fall, adda mig på msn. [email protected] (as gammal msn) eller skriv till mig på playahead biiatch@
(?)(?)(?)(?)(?)(?)

dagenss fråga(?)


 
Nu får ni eran chans att hjälpa mig med min blogg?
vad vill ni att jag har me i min blogg?
hur många gånger om dagen vill ni att jag skriver?
vill ni att jag ska ha merr bilder?
mer videor?
vidioblogg?
eller vad vill ni, hjälp mig NU!?


saker ni inte visste om mig..



- Jag älskar julen.
- Jag kan inte sova länge på morgonen.
- Jag älskar att va med flera stycken samtidigt.
- Jag är halvft engelsk, min pappa kommer från england.
- Jag åker utomlans mins en gång om året.
- Jag och jossi har vart bästisar sen jag följde med henne på en cross tävling för tre år sen.
- Jag ÄLSKAR helger..


så..

okej jag har bestämmt att  jag ska försöka med min blogg ett tag till. men de är riktigt tråkigt när man inte får komentarer.. men får stå ut med de.

igår gjorde jag inte så mycke.  va i skolan hade jätte tråkigt. åkte med min lillebror till frisören. för att han skulle klippa sig. sen kom pappa och hämta honom. och jag och jossi tog bussen hem till mig. vi gjorde inte så mycke. vi la oss i soffan och kolla på tv. snacka om att vi va trötta asso. hah. sen ringde mamma och sa att hon hade fått ett till mail från min lärar där de stog att jag inte hade gjort mina läxor. då fick jossi åka hem och jah fick plugga engelska. mamma va jätte arg på mig, men de är lite kul för hon kan inte va arg på mig länge. för efter ett tag ringde hon mig och bah: felicia du vet att jag älskar dig va?.
heh.

idag.
mådde inte så jätte bra i morse så orkade inte gå till skolan idag. så jag får va hemma och plugga lite matte. vi har matteprov nästa fredag. usch! ycker inte om prov. min pappa och lillebror åker till holland idag. och kommer hem på söndag. philip (min lillebror) ska tävla i karate. dom kommer hem på söndag. så de är bara jag och mamma hemma o helgen. de ska faktist bli jätte skönt. kväll ska vi kolla på "män som hatar kvinnor" för mig ska vi på bio och se fortsättningen på dne filmen som heter "flickan som lekte med elden." och sen ska vi gå och shoppa lite så de ska bli jätte kul imorn hoppas jag! och efter jag vart med mamma ska jag va med mina tjejer, jossi jossan dalina och natta! så de blir nog en rätt lyckad fredag!


alltid lika söta jossi.

hah alla gillar att masera mig. ;O

mums. våran mat på hemkunskapen igår..


vem ?

Anonym om stänga ner bloggen eller inte?:
Neeeeeej!!!!!
din blogg är mitt liv!!!! :( :(
snäällaa!!!! jag skulle inte klara det 1 minut! snälla snälla! den är den bästa av alla bloggar!!!!!! <333333333IP: 80.216.204.225


Fan va sööt. vem är de som har skrivit den här komentaren(?) <33333
tack så mycke! <33

stänga ner bloggen eller inte?

jag tar en blogg paus nu, och jag funderar till och med på att stänga ner bloggen? de är upp till ern nu läsare..?

dagen fråga.

23/8-23/9
allmänt: Din attityd går hem hos lärare/chefer. Du är ambitiös, samarbetsvillig och gör de du ska, samtidigt som du kan ta självständiga beslut när de behövs. sjärnornas påverkan gör dig också till en trevlig person att umgås med och de är bra tid för att träffa både gamla och nya vänner. om du får tillfälle att resa är du extra utåtriktad.
kärlek: alla förbindelser, såväl nya som gamla, gynnas. du som är singel träffar flera lovande godingar, troligtvis i vardagliga miljöer när du mins anar de. upptagen ... går de också bra för. du och din älskling är mycke måna om att vårda en relation.
turdag: 18/10

och nu kommer frågan vad är jag för stjärntäcken(?)

heh om ni undrar varför jag strök över dedär där uppe så var de för att de står att de är bra tid för att träffa gamla vänner. och jag va med malin idag en gamal kompis. de va rätt coolt eller hur(?) hah.

 


fan..

åh va jobbigt imorn skrev jag ett inlägg när jag kom hem från träningen men de sparades inte. fan va arg jag blir. måste skriva om allt.


aja.
igår va jag med joel oliver natta jossi och dalina. vi gjorde inte då mycke. skartta som vanligt de är sjuuuukt tvårt att inte skratta när man är med dom.jag lovar de går verkligen inte. heh jag vet faktist inte vad jag ska skriva mer om igår. men idag, idag har jag vart i skolan som vanligt. jätte tråkigt. och de är sjukt kallt i skolan asso.. idag efter skolan följde malin med oss ett tag hem. de va ett tag sen. jätte kul. sen efter ett tag förljde jag o jossi med hem till malin för att kolla på hennes nya rum. men ser när vi va där kom vi på att vi redan har sätt de . hah. och jusst nu har jossi jätte kul hon har stoppat hela ditt täcke innan för sin tröja för att inte jag ska ta hennes täcke, för jag älskar verkligen hennes täcke. hahah. men nu ska vi göra våran hemkunskapst läxa. men ska ladda upp lite bilder från igår. för de vet jag att ni vill. pussar och kramar!


1. oliver älskar kondomer.
2. jag och jennifer på tärningen mamma tyckte att vi va så sööta så hon ville ta kort på oss.
3. oliver sover.
4. sexiga joel!
5. natta o jossi lite trötta.
6. super söta oliver pierd.
7. jag jossi och dalina gjorde en sak, och de slutade med att vi såg ut sphär.
8. och sådär. super söta eller?
9. jossi alltid lika gullig.


Saker som irreterar mig:

* Kompisar som lovar saker med ALDRIG håller de!
* föräldrar som bara skäller hela tiden.
* såna som tror att dom äger alla.
* "kompisar" sin tar sina kompisars killar..
* såna som säger att man ska prata face to face om man vill nåt, och när man gör de så går dom!
* skolan!


måndag-ledig

har verkligen inte haft nån blogg lust i helgen. men kan skriva lite kort vad vi gjorde igår. igår hade jag först träning från 10- 15.00. sen efter dansen tog jag natta och jossi bussen hem. sen gick jag hem och käka. sen kom jossi till mig, för natta va hemma hos sin morfar. men hon kom senare. när hon kom gick vi hem till henne sen kom gurra wille och fille. sen när dom hade gått, så kom joel och oliver. och som vanligt hade vi jätte kul med dom. idag ska jag va med oliver joel mathias dalina jossi och natta. vi ska nog va hemma hos mig. sen har jag ju träning ikväll också -.- och imorn är de skolan. usch! men ska nog duscha nu! ha de bra.

natta.
¨
sööööta jossi.

jag pussa på fönstret för att säga hej då till min lillebror och puss märket satt kvar tre dagar efter! haha.

natt blogg.

hej bloggen förlåt för att jag inte har skrivit idag, men natta har ju gärstbloggat så de är ju bra. jusst nu sitter jag med jossi o natta och vi gör inte så mycke sitter o smsar lite med gurra wille o fille. idag vakna vi runt tio gick upp och käka frukost. sen ringde oliver o joel o sa att dom ville träffa oss. så dom gick hem till jossi och va med oss rätt länge vi gjorde inte heller så mycke skratta som vanligt. sen gick dom hem för oliver ville typ till konsum men vi orkade inte följa me så då gick dom. lite senare så skulle vi käka sen så kom jossan o alexandra i 7a till oss ett tag. men inte länge alls. för den skulle vi till preem och hyra film som vi gör varje helg. heh. och sen träffa vi vincent och alex utanför preem. sen tog  vi bussen hem och sen kom jossis mamma och hämta oss vid skolan och körde hem oss till natta. och sen gick vi till lekparken och träffa gurra o wille o willes lillebror o hans lillebrors kompisar ett tag. sen gick jag hem och prata med mamma ett tag. och blir lite arg på att jag aldrig klär på mig. att jag alltid går och fryser. och att jag alltid är förkyld. aja baja mig! måtse skärpa mig nu! heh. sen gick jag till natta iegn och då kom gurra o wille o dom tillbaka ett tag. så stog vi och prata med dom ett tag. och dom stog och lekte med sina moppar och hade jätte kul. sen lite senare så kollade vi på filmen vi hade hyrt. fyfan vilken äcklig film. natta kolla inte på nåt på film hon satt och kolla på mig. jag kollade ibland jag satt och smsa. och jossi kolla hela tidne typ. heh. jag kommer inte ihåg vad filmern heter. men aja. men vi ska nog gå och lägga oss snart. men jag bloggar imorn efter mina träningar tror jag, annars gör jag de på måndag. vi är lediga då fett skönt! haha. men sov gott! pussar.


nathalie gästbloggar:)

heej felicias coola blogg.`nu sitter jag hemma hos jossi o vi gör väll inte så jätte mkt. idag har vi vart me joel och oliver. nu sitter joossi o maserar felicia och jag sa att jag skulle gäst blogga på felicias blogg. men nu vill felcica ha datan blev inte aå jätte mkt skriva men vi hörs.

älskardig felciia!<333333333333333333333333333333333333333
ha det bra //natta

det är jag som liten :D

älskar dig min lilla prinsessa:D

jossi & wille


yes!

barkaby med mamma imorn! jippi!


påpeka felicias bröst dag!

okejokej.. jag ska inte ta en blogg paus men kommer inte blogga så mycke. men ska försöka

idag.
de har inte hänt så mycke idag, idag efter skolan hämtade mormor mig vid skolan o körde mig till andrée så va jag  me honom ett tag. sen körde han pappa hem mig. och nu gör jag ingenting. jusste fick två lite roliga komenatarer idag i skolan. första idag när jag stog i mat kön så stog de än liten kille framför mig kanske 5 år. han kollade på mig o bah: oj vilka stora tuttar du har! sen gick han. o alla bah börja garva!! haha. och sen så den andra. vi har ju massa i våran skola som inte kan svenska. så en av dom killarna som inte kan svenska ska till en kille i min klass som jag prata med, asso han som inte kan svenska frågade killen jag prata me om jag om jag hade silikon bröst (stavning:S) o då började alla också o garva. de känndes som en påpeka felicias bröst dag idag! så känndes de! haha men ska ner o käka nu skriver kanske mer ikväll. älskar er som komentera min bloggg!

BLOGG PAUS.

jag ska nog ta en blogg paus nu ett tag. för de är riktigt tråkigt att komma in på bloggen o inte ha nåra komentarer eller nåt. så tar an paus nu. ha de så bra!

BLOGG PAUS.

jag ska nog ta en blogg paus nu ett tag. för de är riktigt tråkigt att komma in på bloggen o inte ha nåra komentarer eller nåt. så tar an paus nu. ha de så bra!

mer bilder.










(?)


va tycker ni insidan(?)
elelr utsidan (?)


.

Hej bloggen.
Idag har vi vart på fredrika bremer skolan med alla tjejer i min klass och tjejer från andra skoler. vi har vart på teknikdag. de har faktist vart jätte kul. vi fick göra massa saker. orkar inte skriva mer men har bilder från idag.. jag o jossi ska plugga lite svenska nu/snart.

Fattar ni lika mycke som mig(?)


Malina natta o alexandra





Veckans planer.

Måndag- tränig
Tisdag- Stan/plugg.
Onsdag- ?
Torsdag- trtäffa basse. (tror jag)
Fredag-kompisar
Lördag- barkaby med mamma.
Söndag- träning, träning

http://dryyg.blogg.se


Finns de nån sööötare unge eller? ;O <333333

tvätta katten

God dag bloggen.
kom hem från skolan för ett tag sen. vi skulle åkt till stan men orkade verkligen inte åka nån stans är sjuuukt trött asso. idag i skolan har vi väl inte gjort så mycke. Och jusste de gick super för mig o alexandra på slöjden vi är kungar på att stcika nu! hahaha. ni får tro vad ni vill! jusst nu sitter jag o jossi o käkar mackor. vi ska snart tvätta min katt de böhövs! sen ska vi väl plugga ettt tag o så har jag träning ikväll. orkar inte blogga efter träningen träning sluta tio då kanske jag är hemma halv elva. o så ska jag duscha o sen sova är så jälva trött. men jag ska lägga upp lite bilder från idag men de gör jag senare orkar inte göra de nu. men senare.

Dagens planer:
 plocka undan i köket.
Tvätta min katt/föna honom.
 Plugga.
Fixa middan.
Träna.

Duscha.
Packa väskan tills imorn.

Sova!

 

 


wallander

Heh jag mamma & min lillebror skulle hyra film idag på konsum. Vi beställde filmen på den där datan. Sen gick vi & köpte lite mat. & man ska ju ta ut fukneb farmme vid kassan. Men sen när vi kom hem sa mamma till pappa att han skulle sätta igång filmen. Han satta på dvd & sen fråga han va filmen va & och då kom vi på att vi inte hade hämtat filmen hahaha, & då fick vi åka ner & hämta den igen. Hahah.  Men nu ska jag sova är sjuuuukt trött. Imorn ska jag kanske till stan erika ska köpa hårförlängning & hon vill att jag ska me för hon vet inte vart de finns. Sen har jaf träning på kvällen igen. Ge mig & alexandra lycka till imorn! DE BEHÖVS!

sweet deams!


trött

hej gullungar.
Har precis kommit hem från träningen, & fy va trött jag är. Gick upp klockan halv 9. Hade träning 10 i två timmar. Sen åkte jag hem i en halv timme. Sen körde pappa mig & Jossi till dans träningen. Som va i en & en halv timme. Så nu är jag sjuuuuuuukt trött. Imorn har jag & alexandra extra lektion på morgonen när alla andra har sov morgon. Hahahah! Får se hur de går. Men ska bada nu skriver lite senare efter jag har käka. pussar&Kramar

kul igen..



















Gud va söööööta jag vet! eller vad tycker ni (?)



oliver o joel

hejsan vi har precis vart med joel o oliver. dom kom hem till jossi ett tag. vi sminkade båda hah fast dom gick inte riktigt me på de. men ändå, sen började oliver att sminka  mig med lepstift i hela ansiktet! heh.
just nu sitter jag o webbar med basse. o jossi sitter o spelar nåt spel på min mobil. och natta drickar läsk. som vanligt! :P heh är skit trött jag brotats med joel som fan! hahahaha. vi va o träffa bsse ett tag i Vh och men inte så länge. ska väl snart gå o lägga mig ska upp tidigt imorn. så måste nog göra de. så dehär är sista inlägget för idag. tyvär! men sov gött pussar!


17:17

hejsan bloggen. uttråkad som fan. skulle ha träffat basse men han vill ju typ aldrig träffas men aja.. vet inte om jag skulle upp till Vh lite senare o träffa honom för han lova mig att han kunde träffas lite senare men tror inte de blir nåt av me de heller. fuckfuckfuck! jag ska sova hos jossi kväll igen så ska pappa hämta mig imoron tidigt innan träningen. heh. men orkar inte skriva mer nu. puss!


godmorgon

godmorgon bloggen. hoppas ni sovit bra?
de har iaf jag gjort. vi vaknade runt tio. lite senare kom natta. och nu är micke påväg hit igen. idag ska basse o tilling komma till jossi efter basses match. vet inte vad vi ska göra men vi kommer nog på nåt. heh. ikväll tror jag att jag ska sova hemma. för jag har träning klockan 10... imorn har jag två träningar så jag bloggar efter träningarna imorn. vid 4 halv 5. är hemma själv med min pappa för min mamma o lillebror är på läger i jävle kommer hem på söndag morgon tror jag. men ska nog klä på mig o de nu. hörs senare. kisses!

Dagens fråga:
BRUNETT ELLER BLONDIN?

brunett(?)

Blondin(?)


vi har jätte kul,med webbcamen.










man måste ju bjuda på sig själv också eller hur  ;O

 


sådär..

Nu sitter jag hemma hos natta hon ska läsa en bok ett tag. sen ska vi till stan ett tag för jag ska köpa en sak. heh natta har fastnat med ett häftstift mellan tänderna och den går inte att ta bort. hahahah! idag i skolan så fick jag prata med alexandra och anna (min lärare) och så blev de bättre mellan oss. så nu får vi väl försöka att inte bråka mer. och på måndag ska jag o alexandra få extra undervisning i stickning på slöjden för att vi inte kan de än. haha! och ikväll kommer micke, eller han kommer väl snart. men jag skriver mer när jag kommer hem till jossi, lovar och då kommer de blidern också. love you! eller inte mer än va jag älskar sebastian! hah!
pussar!


dalina

dalina tack gumman du är underbar!


.

asso shit alexandra ge dig! :O

förlåtförlåt..

förlåt så jätte mycke att jag inte har skrivit på ett tag men har verkligen inte haft lust. och har inte så mycke att skriva om heller. idag träffa jag basse ett tag i vh. skulle ha träffat andree men han kunde typ inte. imorn sk ajag va med mina tjejer igen. natta jossi och jossan. vet inte vad vi ska göra tror att jossis pokvän kommer på kvällen. idag i skolan hade vi strömavbrott. as mysigt i skolan. vi hade de hela dan.. heh. och så har jag lovat pappa att jag ska me på varje träning på söndagar så nu ska jag börja på karaten igen! men de blir nog rätt kul att ha sin pappa o mamma som tränare. haha.




mitt rum ( jag har gjort) eller nästan mitt rum jag har rund säng..

jossis rum

dalinas rum.

Dalina hade jätte kul å no:n lektionen..

ja hon hade jätte kul. hon måla min mobil helt rosa.

bilden säger allt..


fittunge

Hej alla Felicias läsare!
Dom som har vart inne på hennes blogg tidigare idag har antagligen sett den fula designen som hon hade. Hm undra verkligen vem det kan bara? ;O Iaf nu har jag fixat tillbaka hennes design, kommer inte ihåg riktigt hur den såg ut innan men hon får fixa tillbaka sen hur hon vill , bara hon slapp ha den där fula (Y) :D / Http://Barrasyys.blogg.se (A) <3


RSS 2.0