grönan.

hejsan alla glada!
Nu är de så att jag och min älskling Alexandra åker till grönan nu. Lovar att blogga när vi kommer hem. 
Kisses bitches!♥

visste ni att...?

visste
*Att jag är platina blond på riktigt.
*Att jag kan aldrig va själv, jag blir sjukt rastlös.
*Att jag har SÄMST självförtroende. 
*Att jag hatar skolan.
*Att JAG SAKNAR MIN POJKVÄN! 

20:51

Tjenixen. 
Hur är de med er nu då ? 
Mig är de skit me. hur jävla tråkigt som hällst!. 
Jag och pappa tog fyrhjulingen till VH och solade i 20 min. Sen stanna vi på konsum idag igen och hyrde en ny film åt mig. Kommer inte ihåg va den heter. Kan kolla de sen. Imorn åker vi till Isak och dom. Om de är fin väder. Hoppas de! William Moberg och hand familj åkte till skara sommarland idag. Men de va ju inte bra väder för de. Haha så dom åkte hem direkt. Stackarna asso. Vill ha hem Jonte nu! Saknar älsklingen min! Nu ska jag nog köra lite mer fyrhjuling. 
Kisses ♥
vb

Love it!

älskar
MItt liv! (nästan.)

14:50

Hej, igen. 
De var inga mjukisbyxor hitta inga jag tycker om.. Men jag hitta en tröja som jag tyckte om istället. Så de blev en tröja och två nagellack, istället. 

Vi kanske åker ut till Isaks landställe senare för de börjar bli finare väder nu. Vill verkligen ut dig. De är sjukt mysigt där. Vi får se hur de blir sen då. 
Jag har precis vart ute och kört lite idag igen. Men de är inte kul att köra hemma. Så de blev inte att jag körde så länge. Jag har sjukt tråkigt hemma. Jag tänke fråga Alexandra om vi skulle åka till grönan idag. Men då kom jag på att hon inte har nån mobil. För den tappa hon på grönan förra gången. Så de blir en jävligt tråkig dag idag igen.. Men nu orkar jag inte skriva mer så jag skriver mer ikväll. Om jag orkar. 
Kisses! ♥
jagg
piase

God morgon.

Hejsan bloggen.
Nu har jag precis fixat mig och blivit klar. Ska snart åka och köpa mjukisbyxor till mig, med mamma. Vi ska inte till isak idag. De är inge bra väder för att åka dit. Men vi kanske åker dit imorn. Eller så åker vi till småland imorn! Men de hoppas jag inte. Längtar tills Josephine kommer hem! Aa men som sagt nu ska jag åka iväg med mamma. Jag lägger upp lite bilder sen när jag kommer hem, och då skriver jag mer också. 
I see you! ♥

Dalina Barra.

dalina
Saknar oss gumman! Vill ha tillbaka dig. Du är en underbar kompis! Älskar dig otroligt mycke!♥

senare..

hejsan.
Jag har haft en riktigt tråkig dag! Ingen rolig är hemma! Josephine är på gotland Nathalie är på öland Josefine är i göteborg pojkvännen är på gotland. INGEN ROLIG HEMMA! 

Men ialla fall. 
Jag och pappa åkte ner till konsum och hyrde en film åt mig. Som hette "Suburban Girl". Den va sådär. Jag fattade inte riktigt va den handla om. De är ingen film jag skulle vilja se igen. Tror jag. Den va lite solig. De stog att de va en komedi. Men de va de ju fan heller! heh. Men skit samma. 

Imorn kanske vi åker ut till Isak Altingers sommarställe och är där ett tag vet inte hur länge. Och då kommer de inte bli nån bloggning för mig. Om jag inte tar med mig datan, jag kanske gör de. Om jag orkar gå runt med den. Men om jag tar me den så kommer jag inte skriva så mycke. För jag kommer mest va me Isak. 
Jag hoppas att ni haft en bättre/roligare dag än jag haft i alla fall. Pappa har lovat mig att jag ska få följa med Josephine till gotland nästa år! Och de måste han hålla den här gången. Jag tror att jag ska gå och lägga mig snart, men först ska jag duscha. Har riktigt ont i huvet! Inge bra.. 
God natta, allihoppa. Ha de super bra, så hörs vi imorn! 
i see you! ♥ 

SANT!

snat

Fyrhjuling.

Nu kom jag precis hem. Har vart ute och kört fyrhjuling me pappa. Fyfan va kul de är! Vi körde i jordbro. I sand gropen där. As skönt! tyvär blev de inga bilder. Ingen av oss hade mobilen me oss. Sorry! Men nu ska jag nog ta nått o käka. Vi hörs kanske senare idag. 
Pussar&Kramar ♥

.

chjvkb
vb
Va dig själv, alla andra är redan upptagna! ♥

kul kväll!

hejsan.
De vart så att jag va kvar hela kvällen igår. Vi bubbla i bubbelpool. Den va as cool! Sen satt vi o käka kräftor. Sen gick jag och Filippa och träffa Vincent och han kompis ett tag. Men de vart så jävla kallt ute så vi gick tillbaka sen. Och så kollade vi på Wallander, kommer inte ihåg va den hette mer! heh. Men i alla fall, nu har jag precis vaknat. Ska snart äta frukost. Väntar på att mina byxor ska torka. Sen ska jag väll ut och köra lite fyrhjuling. Så vi  hörs senare. Ni ska få lite bilder också. 
Pussar&Kramar♥
kjdbs
bkbk
pappa o robban
xcgh
Lamporna i den.. as coola. ♥

jonte!

älskling
Underbaraste pojkvännen. Älskar dig! ♥

tillbaka

hejsan igen.
Nu är jag tillbaka igen. Jag köpte en sak som jag kan lägga alla mina tidningar i. För de behöver jag verkligen! Vi ska snart bor o käka hos några kompisar. Jag tror inte att jag kommer va kvar så länge där, åker nog hem efter en liten stund. Kommer inte att ha så kul där. Nu ska jag nog klä på mig och sminka mig. Vi hörs senare. Jag kanske skriver senare eller så skriver jag imorn. Tror jag. 
Pussar&Kramar.♥
ctvyb 

bilder.

ctu
Där jag o brorsan sov. golvet är helt snätt de är som lustiga huset på grönan. hah. 
ghi
Två av hundarna. ♥
rdtfyg
Farfars kycklingar.
sedrftg
brorsan när han fiskar, 
cvbn
här sitter vi o äter. ♥

hemma!

hej.
Nu är vi äntligen hemma. Jätte skönt! Ska snart åka till handen med mamma, men är inte borta så länge. Imorse vaknade jag halv 10 av att pappa kom in och hoppa på mig! Sen gick jag upp och åt frukost. Och mös lite med hundarna. Sen gick jag och min lillebror och kollade på farfars kycklingar. heh. Dom är riktigt gulliga. Men nu ska vi åka jag lovar att skriva mer när jag kommer hem då kommer de lite bilder också. 
Ha de gött så hörs vi snart. Pussar&Kramar ♥

TAKEN

takennn
Bästa filmen som finns, jag svär! Ni måste se den!

God natt.

God natt allihoppa.
Nu ska jag gå och sova, är jätte trött. Väntar bara på att mamma och pappa ska komma tillbaka. Vi har precis ätit. Jag skiver imorn, jag vet inte om jag skriver direkt är jag har vaknat eller om jag gör de när jag kommer hem. Jag tror de blir när jag kommer hem och sitter vid min egen data. Då kommer de lite bilder också. Imorn ska jag fixa lite på bloggen också så att den ser bättre ut! Såhär kan den ju inte se ut! heh. Men vi hörs imorn. Vi kommer nog hem runt ett eller två. Bror på när vi åker här ifrån.
Pussar&Kramar

.

älsklingar

LOVE U

Jag älskar dig!
Du finns alltid här när jag behöver dig.
Du är den underbaraste människan jag har träffat!
Vill bara att du ska veta att du alltid kommer att ha en stor plats i mitt hjärta! ♥


...

Miss u! :/ <3


pappa!

HAHA! Hitta den här super gamla bilden på min pappa, och hans bror! Gulliga ha?! ♥
pappa igen

KOM HEM!

saknar mina brudar! vill ha er hem nu! <3
sommar


NY CHANS.

Hejsan.
Jag har tänkt att ge bloggen en ny chans. Ska försöka att blogga så mycke jag kan.
Just nu är jag hos farfar sitter o leker med hans hundar. Hur orkar man ha 5 hundar?! heh. Vi har vart här i två dagar, vi åker hem imorn efter frukosten. Sen ska vi sitta i en bil i 2/3 timmar. As tråkigt, men jag överlever väll. Idag har jag inte gjort nåt speciellt. Vart och kollat runt lite här. Hittade ingenting, eller jo två nagellack (rosa, blå). Sen åkte jag och mamma och köpte två tiningar till mig, BILD och NU! Och ikväll ska vi nog inte göra så mycke, vi ska nog bara grilla. Sen ska jag nog gå och sova. Josephine åker till gotland idag och kommer hem nästa tisdag. Kommer sakna henne grymt mycke! Jag skulle egentligen åkt me dit, men nu fick jag inte de för min mamma och pappa för att vi skulle till farfar! *SUCK*!  Men jag ska nog gå o va lite social med dom andra nu skriver nog mer innan jag går och lägger mig.
Pussar&Kramar. ♥


RSS 2.0