Kevin Fagré <3

Hm vet inte vart jag ska börja. Men hur jag än börjar så kommer du inte fatta hur mycke jag älskar dig. Du är verkligen en sjukt underbar kille. Som alltid får mig att le. När jag är me dig så känner jag mig sjukt glad. Jag har känt dig i två 2 kanske inte så långe, men de är länge nog för att jag ska veta att jag älskar dig sjukt mycke. De är bara så jobbigt att du bor så långt bort. Men de kanske ändå är rätt bra. För om man träffas för mycke kanske kan tröttnar på varandra. Eller asso jag skulle aldrig tröttna på dig. Saknar dig jämt. skulle vilja va med dig hela tiden. Fan va glad jag är att jag träffa dig asso! Den cross tävlingen som jag träffa dig, kommer jag aldrig att glömma. Du är helt underbra älskling. vill aldrig förlora dig. Du betyder grymt mycke för mig. Kevin Fagré<3Felicia Thompson de är så de ska va. alltid! Jag skulle kunna skriva hur mycke som häst som dig. men de skulle bli en hel bok. och de skulle ingen orka läsa. jag hoppas att du fattar lite iaf hur mycke du betyder för mig. Jag är inte säker på hur du känner för mig. Men nu vet du iaf hur jag känner för dig. Ord kan inte förklara hur mycke jag älskar dig. Jag älskar dig 900 0000 gånger runt jorden och sen tillbaka igen! längtar tills jag får träffa dig nästa gång. Hoppas att tre ord räker. Jag älskar dig!
//Din felicia! ♥

hissar/dissar.



Kompisar som alltid ställer upp. De bästa som finns är kompisar som alltid ställer upp för en. De är hellt underbart. Vet inte vad jag skulle göra utan er. ni finns alltid här för mig när jag behöbver er. vill bara säga att jag älskar er!

lillebrorsor. De är as skönt när man har en lillebror som gör allt som man säger. haha. och när man har en lillebror som man kan skratta åt. och ha kul me. som man verkligen trivs med. de är bäst!

pojkvän. jag älskar min pojkvän. du är underbarast älskling.



Förkylning. Usch va jobbigt de är att va förkyld. att inte kuna sova på nätterna. och om man inte sover på nätterna så orkar man inte me skolan. och de är ju inte bra! fast de som är bra med att va förkyld är att de är jätte skönt när man blir frisk! haha.

skolan/läxor. åh va jobbigt de är när man går i skolan hela dan. och sen säger lärarna "På eran fritid kan ni göra vad ni vill!" men hallå. vi har fan ingen fritid. när vi kommer hem har vi massa jävla läxor vi måste göra!
blä!

långa skoldagar. hatar långa skoldagar. man somnar fan på dom sista lektionerna.

 


skit!

åh va jobbigt jag är as förkyld och mår verkligen skit... har ont i huvet knät magen och kan inte andas. as jobbigt. de har vart jobbigt hela dan i skolan också. men vi gick inte så länge i skolan idag så de va bra. men vi har massa läxor tills irmorn. som jag inte orkar göra. jag ska ta me mig en sak som jag ska berätta om i en och en halv minut. jag tog en bild på min lillebror. men de jag har skrivit är bara en minut. och de måste va en halv minut mer. men jag hittar inte på nåt. skit jobbigt. jag vet inte om jag orkar gå till skolan imorn heller. vi får se hur jag mår imorn. men såhär får jag verkligen inte må på fredag och lörag. för på fredag ska jag va med jossan och natta. och på lördag kommer kevin. så de måste bli bättre. men okrkar inte skriva mer nu ska vila ett tag till så jag mår bättre snart. men ha de bra. ♥


.

 Duschat.

 Rakat benen.

 Packat väskan tills imorn.

 Fixat nattas design.

 Pluggat lite.


måste!

jag MÅSTE börja springa, kommer snart rulla fram!

kväll

så, snart ska jag sova. ska bara berätta lite om vad jag har gjort idag och vad som händer imorn. idag har jag inte gjort så mycke gick upp hur sängen runt två tiden. då gick jag till natta att tag. sen ringde mamma och sa att vi skulle åka och kolla på nåra skor till mig som jag skulle ha på idtotten. men jag hitta inga så de blev inga skor för mig. sen när jag kom hem så va jag och natta med oliver och joel ett tag. asso dom två är fan sjuka! går inte att sluta skratta åt dom. lovar! he. och jag har inte klätt på mig på hela dan. inte sminkat mig heller. de har vart as skönt. hah. och imron vet jag faktist inte vad jag ska hitta på. ska nog va me natta. vi åker nog hem till mig måste va hemma med min lillebror. för han är hemma själv för mamma och pappa ska åka och träna. som vanligt. och nu är de såhär att jag fyller år nästa fredag. så hitta på och köp nåt kul till mig. haha nej skoja. men då blir jag 14, och då är de bara ett år kvar tills jag får moppe. haha. vill ha de nu! men nu ska jag iaf sova. juste. jag och natta har ju lovat att videoblogga imorn. men då laddar jag upp filmen efter skolan för jag hinner inte göra de innan. och jag och natta har spelat in andra filmer idag också. men dom går ju inte att ladda upp! ska försöka igen! haha men aja. nu ska jag sova skriver mer imorn när jag kommer hem eller innan jag ska sova. puss och god natt! saknar min kevin & dalina!

älsklingen.

jag.


ALLA TJEJER SKA GÖRA TESTET!

kÄRLEK:
Är du kär just nu? - ja
Isåfall i vem? - Kevin!
Har du någon kille just nu? - Ja! :)
Har du dissat någon? - haha aa
Har du sagt att du gillat någon för skojs skull? - ja..
Vem kramade du senast? - bästa vän
Är det okej att din kille strular med en annan tjej? -  absolut inte

SKOLA:
Är du duktig i skolan? - näe..
Har du bra betyg? - nja..
Har du fått göra om ett prov någongång? - hela tiden.
Har du fått ett bra resultat på ett prov? - ja.
Sköter du dig i skolan - har börja göra de nu.
Har du tuggat tuggummi under skoltid? - ofcourse
Haft mobilen på lektionstid? - vem har inte? ;s
Fått skäll av en lärare för att ha snackat i telefon? - nej.

FAMILJ
Hur många är ni i din familj? - 4
Du bor tillsammans med dina biologiska föräldrar? - ja
Trivs hemma? - ibland..
Har rymt hemifrån för att du inte orkat med familjen? - nej.
Har skrikit och slagit din mamma? - nej.
Har fått en rejäl utskällning på sistonde? - nej.
Har kallat någon i din familj för diva, idiot, cp, osv? -  haha aa
Du älskar din familj oavsett vad som händer? - ja!

VÄNNER:
Du har vänner? - ja
Du brukar vara med? - olika
Vem/vilka var du med sist? - jossan L och natta
Älskar du dina vänner hur dom än ser ut? - ja det är väl klart
Är det okej att ha kill-kompisar? - men absolut
Har du pussat någon av dina kompisar? - jadå
Skulle du kunna döda någon av dina kompisar? - haha nej!
Har du blivit av med någon vän på sista tiden? - nej.

FJORTIS:
Du sminkar dig varje dag? - ja
Putar med läpparna på kort? - har väl hänt..
Tar kort på dina bröst? - haha !
Använder foundation på läpparna? - ibland
Super dig packad varje helg? - gud nej
Ditt hår är knallblont? - ja

ALKOHOL:
Har druckit alkohol? - jaa
När drack du alkohol senast? - minns inte
Vem bjöd dig på alkohol? - minns inte
Vad var det för sorts alkohol? - xider
Brukar du dricka alkohol? - nej!
Har du druckit öl? - ja
Tycker du om öl? - nej!

DÅLIGA TIDER:
Vart på dåligt humör den senaste tiden? - ja.
När grät du senast? - vet inte.
Du har gråtit över en kille du inte kunnat få? - nja...
Du har slagit ner någon? - ja !
Du har skadat någon med flit? - jaa
Har du någon gång viljat döda någon? - afan haha
Vem bråkade du senast med? - jaduu,
Du har blivit våldtagen? - aldrig

videoblogg.

Idag ska jag och Natta försöka videoblogga. om de inte blir nåt imorn så lovar jag att de blir imorn. jag har inte orkat klä på mig eller nåt. så vi får se. håll tummara! haha. ♥


.


godmorgon.

jag vaknar för ett tag sen. natta kom precis hut, hon gick gå ut idag så vi ska väl hitta på nåt idag. jag är fortfarande as trött. ska nog sova tidigt idag också. ska ner och käksa frukost nu. skriver mer sen. vi ska nog åka o sola snart. men då skriver jag när jag kommer hem. puss!  saknar min kevin!


älsklingen krocka med en bil när han cykla. (hans rygg)

bilder fårn skogås.









...

sov inte hos natta. hon bråka med sina föräldrar så fick gå hem! så vet inte om jag ska åka och sola med henne imorn. åker nog med nån annan. 

?

hur många inlägg vill ni att jag skriver om dan?
vad vill ni att jag skriver om?
vill ni att jag videobloggar?
hjälp mig att göra min blogg bättre!

trött!

måste snart gå och sova är as trött gick upp klockan 6 imorse, för att jag skulle till kevin. jag kom till han runt halv 9. jag somna en liten stund hos älsklingen, eller haha båda somna!
men ska snart sova jag me. imorn åker nog jag och natta och sola ett tag. men sen bloggar jag när jag kommer hem! saknar redan kevin som fan!
puss puss.

älskar er tjejer!

hemma.

Så kom hem för typ en timme sen. Idag har vi inte gjort så jätte mycke. kollat på film "säg att du älskar mig!" och nån annan som jag inte vet va den hette. Men iaf vi har haft jätte mysigt! ville verkligen inte åka hem. Men jag tror att han kommer till mig nästa helg. Ni får hålla tummarna med mig att han kommer! Då tror jag att han skulle sova kvar också. Aja jag tog tåget från älsklingen som gick 18:03 sen fick jag byta till buss i strängnes till en buss mot södertälje där pappa hämta mig. och nu har jag precis vart ute och kollat på när Wille Isak och Philip voltar o skit. heh. Ikväll sover jag nog hos Natta. Eller vi kanske sover hemma hos mig vi får se hur de blir. Men jag ska iaf sova tidigt. gick upp klockan 6 imorse! har vart skit trött hela dan! 
Men nu ska jag tog ringa Natta skriver mer ikväll. puss. 

skogås.

nu sitter jag här med min lillanattis, idag har klassen vart i skogås, nåra bada och sådär, de va as kallt! hah. vi kom hem vid typ 12 då åkte jag natta och jossi hem till mig. och efter ett tag kom jossn. sen kom oliver och joel sen va vi med dom rätt länge. och så gick vi över till isak ett tag där wille också va. sen gick jag oliver jossi joel jossan och natta till lekparken va där ett tag. sen skulle jossi hem. och när hon satt på bussen kom hon på att hennes mobil va i nattas ficka. så hon lånade bussförarens mobil och ringde till oss. så fick vi springa ner med den till konsum där hon va. och så gick vi upp ett tag satt på en bänk och prata hur mycke som hällst. sen va vi tvungna att gå hem för att jag skulle kolla med pappa hur jag skulle komma hem imorn. har ingen aning än hur jag ska göra men de går säkert bra. sen gick jag jossan och natta ner till pizzerian och käka. och på vågen tillbaka fick natta skit ont i magen så vi fick stannaa nåra gånger på vägen. men nu har jag inget mer att skriva ska duscha nu och fixa mig lite tills imorn. imron går jag upp klockan sex och åker sju. skriver nog inte imorn får se. men ni får ha de så bra!


coola killarna i klassen, tog massa bilder men dom kommer kanske imorn!


...

Tio saker om ditt liv 
1. Har du nånsin varit kär? ja!
2. Tror du på kärlek? ja!
3. Har du gjort något inom kärleken som du verkligen ångrar?  jaaaa!
4. Har du någonsin fått ditt hjärta krossat? många gånger.
5. Har du någon gång krossat någon annans hjärta? ja :/
6. Har du nånsin blivit kär i din bästa vän? nää
7. Har du nånsin älskat någon utan att tala om de för honom? nej...
8. Är du rädd för att starta ett förhållande med någon? nej.
9. Har du nånsin haft en hemlig beundrare? ingen aning dom är ju hemliga.
10. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? jaaaaaaaaaaaaaaa!

trött.

nu är jag precis ny duschad. har haft nitt silver schampoo i så nu är jag äny blondare. haha. men har ingenting att skriva nu. imorn ska vi till skogås med klassen umgås och bada och så. och efter de ska jag till frisörn med min lillebror. och efter de så ska jag jossan L och Natta va me stewe o basse. så jag tror inte att de blir så mycke skrivande imorn. men ska försöka men de kommer iaf att bli mycke bilder. om jag får ta kort. för alla dom jag ska va me imorn är kamra rädda. alla hatar att va me på bild. men ska försöka! haha. men nu ska jag sova ni får ha de jätte bra imorn.

pussar o kramar!


sorry.

förlåt för att ´jag inte har skrivit på ett tag. men igår vart de sent. denice kom hem runt halv 8 och så började vi fixa mitt hår de vart faktist bra. de kommer bilder på de senare ikväll. är inte hemma just nu är hos natta med alexandra jossi och natta b. vi gör inte så mycke ajg sitter vid datan alexandra sminkar lillnatta och natta b sitter på golvet och jossi vete jag fan va hon gör. hon gör lite allt möjligt. men iaf.
igår så va vi i skolan som vanligt vi hade hemkunskap för första gången på jätte länge, vi bakade sconse. (jag natta b o jossi) sen gjorde vi inget mer specillet i skolan.

idag.
idag har jag vart i skolan haft jätte tråkigt. men de ät ju torsdag idag så imorn är de freda skit skönt! sen efter skolan åkte vi hem till natta och nu sitter vi här.
imorn ska jag natta jossi o jossan va me basse stewe o kanske tilling. vet inte vad vi ska hitta på men vi kommer nog på nåt. och på lördag åker jag till kevin tidigt på morgonen as mys! pappa kör mig dit och sen kommer han och hämtar mig också. men nu ska jag va lite social med mina bebisar. nu får ni lite bilder också. skriver mer ikväll. puss! ♥

natta!

våran scones.

natta b o jossi.

isak o patrik.

isak.


wille somna på lektionen.

silver shampoo.



man har en slav i skolan slipper bära väskan själv.





natta och alexandra har nya leksaker!

YES!

hejsan alla mina kära bloggläsare!
förlåt så jätte mycke att jag inte har skrivit men skolan har ju börjat ingen. så efter skolan när jag kommer hem så är jag as trött och orkar inte göra nåt. men nu ska jag berätta om idag.
idag kom jag till skolan rund 8 tiden. började med läsning de va en skön start. efter de hade vi bild och sen slöjd sen no. vi har fått en ny no lärare som kommer från iran. och man fattar inte ett skit av va hon säger. asso shit! iaf, efter vi haft no hade vi lunch sen sen matte sen engelska i halvklass sen svenska i halvklass. sen slut! vi gick till klockan 15:10. sen tog jag och jossi bussen hem till henne. och där fick jag dricka min efterlängtade cola som jag hade vart sugen på hela dan. haha. och jag är jätte glad. imorn ska jag få färga håret blondare, min kusin är frisör så hon ska klippa mig och färga mitt hår. längtar som fan. och den här gången ska jag inte bara slinga håret asso jag ska färga hela håret. ska bli as skönt att få bort mina bruna slingor. och på fredag ska jag och natta va med basse och stewe, och på lördag åker jag till mig  älskling kevin! de ska bli jätte kul!

och imorn är de skola igen så nu ska jag nog gå och lägga mig. skriver mer imorn får vi hoppas. men ha de super bra. pussar  och kramar, en blondare felicia! ♥


kul.

Ta fram mobilen och kolla din kontaktlista.

Har du pussat nummer 2?
- usch nej!

Vad har du för relation med nummer 20?
- nej, känner honom inte äns!

När ska du träffa nummer 30?
- imorn tror jag.

Är nummer 18 söt?
- hahaah nej!

Vad var ditt första intryck av nummer 63?
- haha kommer inte ihåg va jag tänkte första gången jag såg min mamma.

Gillar du nummer 14?
- nej.

Har du träffat nummer 3 den senaste månaden?
- nej.

När ska du träffa nummer 26 nästa gång?

- aldrig tror jag.

Är du nära vän med nummer 23?
- nej men  hon har vart en nära vän.

Har du gått på bio med nummer 4?
- ja.

Skulle du kunna gå ut med nummer 35?
- haha nej.

 Vad pratar du och nummer 5 oftast om?
- pratar aldrig med honom.

Skulle du kunna ge nummer 9 en kram?
- nej!

 Vad har du och nummer 24 för relation?
-träffas bara på cross tävlingarna.

 Vad skulle du vilja göra med nummer 25?
- ingenting.

 Vad är det bästa med nummer 8?
- känner henne inte.

 Brukar du och nummer 16 träffas?
- har gjort nåra gånge.

världens gladaste tjej!

hejsan alla!
nu är jag tillbaka igen. jusst nu känner jag mig som världens gladaste tjej. jag ska få träffa min älskling på lördag och så fick jag precis en 500 hundring av min mormor! ingen aning om varför jag fick de! tack älskade mormor! aja iaf.

när jag har vart borta har de väl inte hänt så myck, kommer inte ihåg va vi gjorde i förregår. men igår va mamma och pappa på fest. och så sov jag och jossi hemma hos natta, men hennes mamma och pappa va också på fest. men hennes morbror va hos henne och skulle passa hennes småsyrror. sen kom dalina till oss vid 6 tiden och åkte hem runt 12. vi hade sjukt kul. va me joel och oliver ett tag men de va inte länge. sen satt vi och garva hela kvällen. så nu vet ni.

och imorn börjar skolan! usch! fast de känns ändå ganska kul, att få träffa alla kompisar igen. och juste, min kusin denice ska bo hos oss i en vecka. hon har typ bråkat med hennes mamma så hon vill inte va hemma. ni kan kolla hennes blogg också om ni vill de, http://ceciliadenicet.blogg.se

imorn åker vi nog upp till handen ett tag. men nu ska jag fixa mina naglar och kolla lite på pea. men ni får ha de super bra.

pussar och kramar världens gladaste felicia!♥


ååh!

idag har vi inte gjort nåt speciellt. åkte hem till mig sola ett tag sen träffa dalina ett tag. sen följde vi me till nattas träning.
blir ingen kevin på hela helgen. skit tråkigt!! men jag orkar inte blogga nu på ett tag. känner inte för de. me ni får ha de bra!
pussar.

seriöst älskling du är den underbaraste som finns! <33

igår.

Förlåt för att jag inte skrev nåt igår. men jag orkade inte. men iaf.
igår så vaknade vi rund 10 tiden, av att jossis pappa kom in och väckte oss. sen gick vi in och käka lite. och satte oss vid datan ett tag. sen skulle vi åka och hämta nattas små syrror på dagis. sen när vi kom hem. fick jag och jossi leka lite med dom medans natta lagade mat. haha. sen gjorde vi typ inge mer på hela dan. eller vi träffa oliver och joel ett litet tag. sen såg vi wille och hans kompis. så då partade vi med dom typ en timme. sen åkte vi hem och sov hemma hos jossi igen.

idag.
vi vaknade för typ en timme sen. vi har ingen aning vad vi ska göra idag. vi ska nog bara ta de lugnt.
imorn ska vi på bio. och sen kanske kevin kommer till mig när han har slutat skolan imorn.
men jag skriver mer ikväll. puss!







han igen!


min so lärare.


natta grym på att sjunga.


natta, lilljonte.


igår.

Dagens humör: mys!
Dagens planer: jossi, kevin!
Dagens person: kevin.
Dagens väder:  sol...regn.
Dagens bästa:  finaste kevin!
Dagens sämsta: kevin åkte hem!!
Dagens saknad: ingen.        
Dagens Köp: ingenting.
Dagens Frisyr: vanligt.
Dagens Tabbe: vi är bäst, gör ingen tabbe!
Dagens måste: ha bra humör!
dagens hat: kevin åkte hem!
dagens kärlek: älsklingen kevin fagré.
dagens mat: ingenting!
dagens tanke: tänker inte har sommarlov!
Dagens klädsel: shorts adidas tröja.

bästa dan!

hejsan.
idag har jag och jossi vart med kevin fagré, vi mötte han i stockholm. sen tog vi tåget hem till mig. gjorde inte så mycke satt och prata satt vid datan och kolla på tv. och jossi har vart flum hela dan. hon har inte sovit i natt. se vi har haft henne att garva åt. sen vid 6 tiden följde vi med kevin tillbaka. sen åkte vi hem igen. ikväll ska vi bara ta de lugnt. och snart börjar skolan! *SUCK*  men jag orkar inte skriva nu idag heller. men ni ska få lite bilder från idag. och vill bara säga att kevin är den underbaraste människan som finns! love you!
och jossi såklart!
pussar! <3







jossi o kevins hand! ♥

tråkigt som fan!

shulululul.
asso idag har vi inte gjort nåt typ. vi åkte upp till VH och skulle kolla om jag kunde färga håret blondare, eller om dom trodde att jag skulle tappa håret. för att de är så jävla slitet! men dom trodde att de gick. jag ska iaf färga bort min ut växt som börjar bli svart! aja. efter de åkte vi till preem och hurde en film. kommer inte ihåg va den heter. sen träffa vi vincent ett tag vid preem. sen tog vi bussen till jossi. satt vi datan ett tag. sen kolla vi på filmen. den va faktis jätte bra. sen efter ett tag kom niklad pontus o kevin. pontus fyller år idag. GRATTIS! sen hoppa vi lite studsmatta. för att natta ville de såklart. sen kom pappa och hämta mig och natta. och nu sitter jag här me min lillebror. och chattar med MIN BASSE! 
imorn kommer kevin fagré hit från eskelstuna. ska va me mig och jossi. ingen aning vad vi hitta på. men de lär nu ju få veta senare ändå. haha. nu orkar jag inte skriva mer. men imorn får ni bilder. glämde kamran hemma hos jossi. för visst vill ni ha bilder (?) KLART NI VILL! 
men hare bra så länge! 

10:49

Godmorgon.
nu har jag precis vaknat, sitter och väntar på att jossi ska komma. sen kommer nog natta också. jag tror att vi ska till VH och kolla en klipptid åt mig, ska färga håret också. blondare. men har inget att skriva idag kommer de ett video inlägg på mig och jossi. 
pussar.

moster (mia) karate läger -09

mamma (eva) karate läger -09

lillebror i mitten (philip). karate läger -09

pappa (robin) karate läger -09.

lillebror, han med röd hjälm.


sommar läger -08


meningslöst!

Allt känns hellt meningslöst jusst nu! orkar verkligen ingenting. ååh! 

iaf.
har inte gjort så mycke idag, har inte orkat! åkte ner med mamma och köpte en tidning. så satt och kolla i den ett tag.
asso shit jag orkar inte skriva. jag har iaf hittat lite gamla bilder som jag vill lägga ut. 
skriver imorn. förlåt..
vbn

jag och jossan när jag va brunett.

min lillebror.


hellt förstörd!

jonte...
asso när jag tänker på dig, så kan jag inte sluta gråta.
Men när jag inte tänker på dig, så får jag nån klump i magen som jag så jälva ont! 
vill bara ha tillbaka dig! JAG ÄLSKAR DIG! 

igår kväll.

godmorgon.
igår gick vi och la oss klockan 3.
igår gick jag dalina jossi och jossan över till pontus gustavsson. och han va me niklas kevin och kevin. så va vi me dom ett litet tag. sen gick vi hem och åt. sen kom vi tillbaka igen. och då skulle ena kevin? hem. sen kolla dom andra killarna på film med oss. kommer inte ihåg va den heter men den är sjukt bra! sen gick vi tillbaka till party tältet. och jossi och jossan dansa som fan. och då gick dalina hem också. och sen gick vi typ och la oss. dom sista gästerna gick hem runt 5 tiden.  

idag.
idag vakna vi runt 12. jossi vakna inte så jag hälde vatten på henne då flög hon upp ur sängen! hah. sen gick vi in och käka frukost. och idag ska vi inte göra nåt. mamma och pappa kommer hem. så ska va me dom ikväll. jag skriver mer när jag kommer hem.
puss puss!
lswdgbfbglbkjbjocke elinorlghglikugtiolgrntjru

sööööööötast!

så söööööööta
visst är dom bara sötast?!
<--lillebror wille-->
i love you!

coolast!

ooh! jag måste va coolast. idag har jag lärt mig hur man gör designer. visst är jag cool? erkän!hah.

17.21

shulululululululululululul.
nu har min lilla dalina gjort om min design, och tro inte att jag gillar rosa! hah.
vi har precis fixat nåra kex med nåt på som jag vet inte vet va de va för nåt. men de luka som F*N!
jag vet inte om jag hinner skriva nåt mer ikväll. men om jag inte hinner så gör jag de imorn när jag vaknar.
pussar! ♥

stick!

asso shit orka skriva anonymt och kometera onödiga saker. asso ni får jätte gärna komentera min blogg. men inga onödiga komentarer!!

slut!

nu är de hellt slut mellan mig och jonte!
kom precis hem från VH åkte upp dit för att prata med honom ett tag. men jag va inte äns där i 5 min! men aja. vi är kompisar iaf. men jag vart inte ledsen för jag va berädd på att han skulle dumpa mig. och de känndes mycke bättre när min älsklingar förljde med mig dit också. (dom va inte me när jag prata med honom!)  men livet måste gå vidare.

idag ska som sagt jossis mamma ha 40 års fest. om ett tag ska vi hem till mig och mata min katt och så. sen ska vi till VH igen och lämna filmen vi har hyrt. och kanske hyra en ny. ikväll kommer de jätte mycke bilder! och imorn kommer mamma och pappa hem. de ska nog bli rätt skönt.
FAN! snart börjar skolan! usch! ¨
men ha de så bra! ♥

...

FUCK!

william moberg!

egre
Du bertyder så grymt mycke för mig!
Bror <3 Syster föralltid! ♥

bilder från idag.

6up
kteyo
rlih
poh'
uyo
sså sööööt jossi, i min keps!
wtyki
iruö
piyå

21:30

Nu ska jag och mina bebisar kolla  filmen vi hyrt, de blev ingen ny design idag. men imorn hoppas jag verkligen! rösta på dom bilderna jag har neranför på mig, till vilken jag ska på ha på min design. och jag funderar på om jag vill ha den här bilden också, den där nere. men puss o god natt!
47p9
cool va (?)

bilder.

bgff
w7u
outlö.
k4i7

17:57

Nu har vi precis ätit, så är super mätt! idag har vi inte gjort så mycke. vi togbussen till VH och hyrde en film. "EN SHOPAHOLICS bekännelser" så den ska vi kolla på ikväll, sen tog vi bussen hem till mig mata min katt mös lite med honom. och sen ville alla att vi skulle städa min garerob. så de gjorde vi. sen åkte vi hem till jossi va där ett tag. lyssna på musik och så. dom har lånat högtalarna på högsta eftersom att de är fest imorn. och vilket jävla ljud de är i dom asso! haha. nu håller  jossi på att platta håret, och jossan tästa kläder. Nathalie bass ska fixa min design lite sernare idag, tack så jätte mycke gumman!  nu ska jag nog hitta på nåt annat. ♥
gdjk
AS GAMMAL BILD PÅ MIG!

...

hpp
♥ Jag har haft mer än 8 seriösa förhållanden.
♥ Jag kan inte ha en mobil mer än ett halvår.
♥ Dom flästa tror att jag har löshår men  de är äkta!
♥ Jag har bott i tungelsta hela mitt liv.
♥ Gör av me pengarna direkt när jag får dom.
♥ Älskar att va me flera st samtidigt.

11:54

Godmorgon.
vi har nästa precis ätit frukost och bäddat sängarna. vi vet inte rikigt vad vi ska hitta på idag. men vi ska iaf åka hem till mig ett tag,och mata min katt och hämta lite filmer. jag mår mycket bättre än igår! vi ska inte va me natta idag, ucsh vilken dryg unge hon har blivit! hon är 12 år men tror att hon är 10 år äldre! TSS! längtar tills imorn jag tror att de blir riktgigt roligt, på jossis mammas 40 års fest. hah. nu tror jag att vi ska klä på oss och fixa oss. skriver mer ikväll. ha de super bra! ♥
slyu

YES!

nu är de bra mellan mig och jonte igen! YES!!
jusst nu är jag världens gladaste tjej! ♥
dukl

kväll!

kom precis in med mina älsklingar jossi och jossan. vi har vart ute och tagit lite kort. vi har inte gjort så mycke sen sist jag skrev. mår fotfarande SKIT! men lite bättre iaf. imorn ska vi nog träffa en killakompis till mig, stewe. ingen aning vad vi ska hitta på men vi kommer säkert på nåt. men nu orkar jag inte skriva. ska kolla på film nu! hoppas ni haft en bättre dag än jag haft! ha de super bra! <3
Godnatt!
GJÖ
ghj
fsj
fjy
sfk
dk
syk

fjortis, emo?

- Klär dig ofta i helsvart? nja.
- Lyssnar på emo/screamo? öm nää!
- Har gillat/gillar tokio hotel? NEEEEJ!
- Svart hår? blond!
- Sminkar dig med 3 kg kajal? aldrig kajal.
- Skär/skärt dig? NEJ!
- Har tänkt på självmord? har hänt.
- Har emokompisar? en kanske.
- Har massa hello kitty prylar? inget!
- Ofta deppig? ja !
- Har någon annan färg i håret tex, rosa, blå,lila? nej...
- Använder/använt nitbälte? usch nej!
- Använder gärna ä,j,w,h i vanliga ord? ? nej.
- Använder converseskor? Nepp
- Använder ofta smala jeans? Jaaa!
- Använder band t-shirts? nix!
- Älskar musiken? emo musiken nej!
- Har/vill ha piercing i ansiktet? nepp!
- Blivit kallad emo? aldrig!
- Använder svart nagellack ? nej.
- Har ett emogäng? nej :S
- ÄR DU EMO? neeeeeeej!

- Kommer alltid hem i bestämd tid? nja.
- Säger alltid sanningen till mina föräldrar? nästa aldrig!
- Har aldrig gjort något olagligt? joo!
- Gör alltid läxorna? nej! :$
- Gör alltid som läraren säger? neeej!
- Har aldrig skolkat? Jora!
- Snackar ofta med dina föräldrar om problem? känner inte att jag kan de!
- Röker aldrig? inte provat!
- Aldrig druckit alkohol? smakat.
- Har MVG i minst 3 ämnen? iinget!
- Går och lägger dig i tid? neej!
- Smiter aldrig ut? nej.
- Bråkar aldrig med dina föräldrar? hela tiden!
- Föredrar att vara hemma på helgerna? neeeeeej!
- Har en hobby? jaa! eller hade :'(
- Har inte sovit borta mer än 2 nätter i rad? jooo!
- Pluggar alltid till prov? nej...
- Kommer alltid i tid till lektionerna? nej.
- Stänger av mobilen i skolan eller lämnar den hemma? nej ingenting av de!
- Perfektionist? va ?
- Cyklar med hjälm? neeej!
- Rädd för dagens ungdomar? ja oftast!
- Bråkar aldrig med kompisar?kan hända.
- ÄR DU MAMMAS LILLA FLICKA? NEEEEEJ!

- Har vart på fest? Nja , beror på vad man ser fest som ?
- Tjuvrökt? NEPP
- Druckit sprit? smakat,
- Däckat? neej,
- Hånglat med fler än 5 pers på en kväll? nej
- Har massor egobilder på datorn? nja..
- Har blivit kallad fjortis? typ hela tiden!
- Tycker att alla med svart hår är emo? neej!
- Använder ord som, '' lix, palla, dah, ofta och asså i love it ''? kan hända.  
- Smygit ut? nej.
- Träffat folk mitt i natten i stan? nej.
- Bråkat med föräldrarna pga. att de upptäckt dig? nej.
- Tagit sprit hemifrån? nej.
- Posar alltid på bild? jaa! men är kamra rädd!
- Knullat på fyllan? nix!
- Druckit så mycket att du spytt?nej.
- Gjort bort dig på fyllan? nej!
- Fest är bäst? aa kanske ?!
- Har ett fjortisgäng? jaaa !
- ÄR DU FJORTIS? ingen aning, vad tycker ni ?


17:02

Kom nyss hem från handen. med dalina jossi jossan och natta. köpa en t-shirt på gina trickot. och sen köpa vi på donken. IGEN!
allt känns bara skit jusst nu. men är glad för att jag har ändå världens bästa kompisar! men orkar verkligen inte skriva sorry! :'( <//3
hRIÖOUWH
hoklhu

<3

vill ha !
SNYGGASTE!!!♥

fuck!

nu är de typ slut mellan mig och jonte! så kommer typ inte skriva mer ikväll. mår skit! :'( <//3
klhsoish

10:08

Godmorgon.
jag har precis fixat naglarna, men jag vet inte om jag vill ha dom så. så jag ska göra om dom nu! heh. nu kom mamma precis hem så snart ska vi nog åka. ska bara klä på mig, och smika mig. så nu kan jag inte skriva mer. men vill bara säga en sak. Jag saknar min Dalina Barra! <33333
ha de så bra så lovar jag att skriva mer ikväll. ♥

MISS!

SAKNAR GREKLAND! <3
grekland

22:08

mot kvällen hade vi lite roligare, vi gick ut & bada ett tag i poolen. Skit kallt! sen gick vi ut & sprang. eller vi tänkte gå ut & springa. Men vi gick ist. Vi gick ut i mjukisbyxor & bh bara. Sen börja de ringa så de vart sjukt kallt ju! de v jätte många bildar som tuta på oss & kollade jätte konstigt på oss. heh. 

men iaf, 
imorn vet jag inte vad vi ska göra de är bara daina som har frågat oss om vi vill hitta på nåt med henne. så de kanske vi gör. men har ingen aning vad. fick precis 200 kr av mamma för att som ska bort hela helgen. så vill åka och köpa nåt imorn kanske. men imorn på morgonen åker nog jag och mamma och köper nån blomma till jossis mamma som har fyllt 40! hon ska ha fest på lördag. så jag jossi och jossan ska va barnvakt åt jossis grannar. imorn åker min mamma pappa och lillebror till jävle som jag redan har sagt. och dom kommer hem på söndag. och på söndag ska jag och jossi på cross på högsta. om hennes pappa orkar åka nån stans eftersom att de är dan efter festen. oj då! nu har jag visst berättat om hela min helg. så de kanske inte blir så mycket bloggning för mig. ska nog inte sitta vid datan så mycke i helgen. kanske händer att jag sitter ett litet tag. jag åker till jossan liljeberg imorn vid typ två tiden. när min familj har åkt. men nu ska jag sova bloggar imorn när jag vaknar tror jag. annars gör jag de imorn kväll! hoppas ni har de jätte bra iaf! 
godnatt! ♥

..

to
xlgg
dtlu
as gamla bilder på pojkvännen! <3

tråk som fan!

idag har vi inte gjort ett skit, eller jo vi åkte upp till handen för att vi inte orkade laga mat. så vi käka på donken! åkte upp dit utan smink och såg ut som skit... hah. sen åkte vi hem. och gick och la oss igen. eller först retade vi jossi ett tag. men tänker inte säga om vad vi reta henne om. då blir hon nog sur! ikväll ska vi inte göra nåt. ni får lite bilder nu på hur kul jossi hade att byga lego!

Dagen fråga!?
är de någon rolig som vill hitta på nåt imorn? vi är fyra tjejer. som inte har en aning om va vi ska hitta på imorn. ring/smsa mig då. 076-1664788! ♥

ost
fip
doöu
ztfi

vad ska vi göra idag?

vi har ingen aning vad vi ska göra idag?
iaf, nu sitter jag med natta & jossi. Vi har precis bakat kladkaka. så nu väntar vi på att den ska bli klar. vi vet inte vad vi ska göra idag! men jag skriver senare ikväll iaf. puss&kram♥

22:00

Dagens humör: SUPER GLAD!
Dagens planer: handen, jossi,natta, sebbe, jonte.
Dagens person: natta & jossi
Dagens väder:  regn...
Dagens bästa:  Jonte
Dagens sämsta: Alexandra!
Dagens saknad: ingen.         
Dagens Köp: ingenting
Dagens Frisyr: bulle.
Dagens Tabbe: jossi klämde håret i bildörra.HAHAH!
Dagens måste: sova hemma.
dagens hat: bloggen fuckar sig!
dagens kärlek: älsklingen jonte magnusson!
dagens mat: doken!
dagens tanke: tänker inte, har sommarlov!
Dagens klädsel: legins adidas tröja.

trött!

Godnatt!
idag va vi i handen igen. träffa jossis kille, Sn kom min kille och sebbe berglund till handen och träffa oss ett tag. efter de åkte jag natta och jossi hem till jossi. Sen körde jossis mamma oss till hennes moster. som skulle sy in jossis jeans. sen åkte jag jossi och natta till sebbe ett tag och jonte va såklart där också. vi va där kanske två timmar. och kolla på film, nån cross film som killarna såklart ville se. heh. sen följde dom me oss till tåget, vi tog tåget hem som gick kvart över åtta från ösmo. och då åkte vi hem till jossi och sen kom mamma och hämta oss körde hem oss till natta så nu sitter vi här, gör ingenting! ska hem om ett tag. imorn vet jag inte vad vi ska göra. de bror på vädret. om de är fint väder åker vi nog och badar. om de inte är fint åker vi kanske till tobbe. vi får se. men jag bloggar imorn. nu vill natta har datan så nu får jag inte skriva mer. pussar&kramar.♥
tj
Natta har ett nytt sätt att dricka cola.
jf,
f
gja
Mupp natta!
sk
skjh


Godmorgon.

Godmorgon alla!
nu/snart åker jag nattis o jossi till handen! ska träffa simon jossis pojkvän och sen ska vi till jossis moster hon ska sy in mina jeans. Ikväll ska vi nog va hemma hos nattis men jag ska sova hemma idag igen. ska sova hemma tills torsdag för då åker min mamma och pappa bort. Till jävle på karateläger. då ska jag sova hos jossan liljegerg tills på söndag. men jag lovar att blogga mer när jag kommer hem. och då kommer de nog lite bilder också. 
Pussar&Kramar! ♥ 


2 månader!

Hej bloggen!
Nu sitter jag här med mina muppar jossan jossi o natta.
Idag har jag vart med Jonte. Två månader för oss idag!  vi har väl inte gjort så mycke, kollat på film o pratat lite. Jätte myskigt! ikväll ska jag sova hemma. Åker från jossi runt tio, och kommer hit imorn igen! har inte så mycke att skriva. men tror inte att jag kommer blogga mer ikväll iaf. men ni får ha de jätte bra!
kisses♥
love u uu
Du betyder mest! <3


stranden.

Hejsan.
vi har nyss komit hem från stranden, Jag natta jossi jossan och simon. vi kom till årsta runt 12 tiden. och kom hem vid typ halv 5. vi gjorde inte så mycket där, sola/bada. Men på vägen dit så "råka" jag knäppa upp nattis bh, hoppsan!
Och på vägen hem knäppte jossi upp nattas bh sen tog hon den så att hon fcik gå utan bh från bussen ända hem till jossi. och hon har fortfarande inte fått tbx de. hehe. de va lite kul! och så sjöng vi för jossan L, på bussen. de tyckte hon va pinsamt! Men ikväll ska vi väl inte göra så mycke. ta de lugnt bara!  ni får lite bilder nu också från igår och idag.
pussar! ♥

js
Lillebror badar i dammen!
tky
Haha lärde jossi att äta kräftor!
t8.o
hehe de ska se ut som wille!
yd.
snyggingen natta!
dej
natta o jossi!! haha.
hj
j
Hon som fyller år!!
öt
jag och natta hade jätte kul och tog kort på varandra!
u-
-f
uo
Natta utan bh!
ä
här är hon som tog bhn!

Sorry!

Fan va sööt du är gumman, känner precis samma!
Den där täxten va från min underbara kompis Dalina Barra! <3333

Förlåt bloggen!
JAgha inte orkat skriva för igår åkte vi till nixa, kom hem kanske runt fyra. Då åkte jag och Jossi upp till handen. Hon skulle köpa ett par legins. sen åkte vi hem till mig igen kom hem kanske klockan 7. Då kom wille och hans familj, och käka o så. Hade inte träfaft min lilla wille på jätte länge! sen sov han kvar hos min lillebror, Vi fyra /jag jossi philip och wille) skull sova i garaget. Men jag och jossi fick inte igång nån jväla film. va hde ingen tv dör ute. Och jossis data va de fel på, Och  willes data kunde man inte kolla på film i. Så då ville jag och jossi sova inne ist. Sen när vi sa till min pappa att de va fel på jossis data. Så blev han jätte arg, för att vi har sönder allt vi får säger han! Så de blev värsta skit kvällen igår! violl inte berätta mer i detalj vad som hände! så nu vet ni hur jag hade du igår.

Idag,
idag vaknade jag och jossi vit tolv halv ett. Gick upp och gjorde pannkakor, käkade lite och så. sen gick ut och skulle hoppa stutsmatta med vatten spridare under. Men den sprutade inte nåt typ. Så då va de inge kul längre. Då la vi oss ner ett tag och sola lite. Men sen va inte de heller kul. Så v gick in i garaget igen. Pch busade med varandra (misstolka de inte!)Sen började vi städa garaget och sen gick vi upp och städa mitt rum. Och fixade oss. Sen åkte vi o käka hos mamma och pappas kompisar. och ikväll ska vi sova hemma hos jossi. hennes föräldrar kom hem en dag tidigare för att de va för varmt på cossbannan. så de blir nog at tvi åker och badar imorn. men har ingen aning vart! Sen sover vi nog här imorn också. Och imorn fyller min josefine liljeberg 14 år imorn! alla garttar joossann@pea. Så imorn kommer jag jossi jossan och natta sova här, i husvagnen. Sen kommer MUPP tobbe hit. Fast han ska ju inte  va me oss, han är me jossis lillebror. Men nu ska jag va liet social med Natta o jossi. de kommer bilder lute senare ikväll, eller imorn!

ha de super bra!
Pussar&Kramar! ♥

saknar

vet inte riktigt hur jag ska börja men vill först bara säga att jag saknar dig. Du och jag har ju vart kompisar så jävla länge och nu på sista tiden så har vi glidit isär så grymt mycket, och jag saknar dig. De e liksom som något har tagits ifrån mig. Jag vet att alla kanske håller på och skriver så här till dig att dom älskar dig och du är grymt bra kompis ibland blir de lite uttjatat och så men jag vill att du ska veta att jag saknar oss. Våran vänskap. Du betyder asso skit mycket för mig du har alltid funnits där, du förstår allt och är en grymt bra kompis. Jag vill också att du ska veta att jag finns för dig du kan lita på dig och jag älskar dig. Alla våra minnen... de finns liksom inte så mycket att säga.. vill bara att vi ska fortsätta vara kompisar och inte glida ifrån varandra mera nuu!! Och om du j nu läser de här ska du veta att jag älskar dig också ni är grymt bra kompisar och vill inte byta något mot er. Vill aldrig att vi ska skiljas. ja ville bara säga att jag saknar er och älskar er <3


Ny badade!

Nu har vi precis badat jag o jossi. (i badkaret). vi va tvungna att skrubba våra ryggar. Vi hade lite kul igår och ritade på varandra. Men imorn ska vi åka och bada med min mamma och pappa och dom skulle DAMPA om dom såg va de stog på våra ryggar. ojojoj! men de va lite kul.
snart ska vi kolla på filmen vi hyrde och äta lite kips och ha de mysigt bara. kommer inte att blogga något mer idag. Och jag tror inte att jag bloggar imorn på morgonen heller. så då bloggar jag imorn när vi kommer hem. ha de gött!
god natt sov gott, älskar er! ♥
fint
Visst ritar jag fin på jossi !?
jag
Och hon på mig !?
jonte
Älsklingen!

14:51

Hejsan svejsan!
Kom precis hem från handen med Jossi, jag köpte ett par legins ett par skit söööta string och en bikini överdel. igår kväll va vi inte barnvakter. Dom kom istället hem till oss o grilla. Och som ni märkte kom inte Jonte till mig igår, men aja. Tror han kommer på tisdag istället.
Jag och Jossi skulle egentligen åkt me till örebro på cross. men nu vart de inte så. För att min mamma och pappa blir så arga för att jag aldrig är hemma. Men de är cross nästa helg också. Den ska vi me på!
ikväll ska vi kolla på en film vi har hyrt Zack & Miri make a porno. Får vi se hur den är då. heh.  
Men nu ska jag och jossi åka hem till mig snart, Bloggar mer ikväll och då kommer de bilder också.
Kisses! ♥

älskling!

love u
Miss you! :/ <3

Alla har vart små!

liten skit
Så sööööt gumman! josephinefornander.blogg.se. ♥

fråga till...

jonte från väsby :Ö  :
vad är viktigast med livet ? :Ö


svar:
haha, att man har riktigt kul! ♥


handen.

Hejsan, nu kom vi precis hem från handen. Fick lämna in min mobil på lagning *SUCK*. vi käka på donken, och köpte en ny brunkräm. Och sen så träffade vi Kim på bussen, skulle till sin flickvän. Ikväll ska vi va barnvakt. Jag får 150 kr. Så de blir handen imorn också. Nu ska vi ta nåt och käka. skriver kanske mer ikväll annars skriver jag imorn.
Kisses♥

sov gott.

god natt!
Nu ska vi gå ut till husvagnen och kanske kolla på nån film om vi hittar nån bra. Så skriver jag mer imorn. Jag tror att vi åker upp till handen ett tag imorn, sen sover vi alla tre hemma hos mig!
sov så gott.
Puss&Kram.♥

dg
gf.

muppunge!

mupp
Älskar dig min lilla sötnos! ♥

bilder från igår.

BFS
SD
NGA
FCS
SHFD
BSF
f
ng
gdnmngsjrfygdn

Hemma igen!

Hejsan. Äntligen hemma!
Nu sitter jag här med mina två muppunga Josefine o Josephine.
Kom hem för ungefär tre timmar sen. Åkte hem och duscha och klädde på mig o sminka mig osv.
Igår som alla vet va jag ute med båten, med några kompisar eller asso pappas kompisar. Sen kom Nathalie och hennes familj ut. Jag och nattis gick runt lite på ön kollade lite. och bada osv. Sen grillade vi satt och hade de jätte mysigt. Sen sov jag och nathalie i vårt tält. Vi tänkte sova i båten men då kom vi på att vi skulle nog väcka hennes lillesyrra som skulle sova i samma rum, så vi sov i tältet med mamma pappa och philip. Nu orkar jag inte skriva med om igår. heh.
Nu ska jag va sosial med mina älsklinar som äntligen har kommit hem!♥

svar ?

Alexandra:
hur länge har du vart tsm med din pojkvän?
puss&kram♥

svar:
Hej Alexandra.
vi har vart tillsammans i snart två månader.
kram ♥



Anonym:
Är du njd med dig själv? :)
Är du oskuld? :)
Hur lång är du ? :)
Hur sminkar du dig ? :)

svar:
hej.
Nja sådär.
nej jag är inte oskuld..
jag är 1.60
heh de vet jag inte hur jag ska förklara.:)♥


Anonym:
Vilka är dina allra bästa vänner?
vem av dina vänner är du mest lik (personlighet) varför ?
verkligen fin blogg sötis :)


hejsan.
Josephine, Josefine, Dalina, Nathalie.
Tror att de är Jopsehine, vi gillar samma saker typ.
tack hjärtat! <3


a:
hur många har du vart tillsammans med?
Anser du dig själv som player?
Vem av dina vänenr tycker du mest om?
Pussar&kramar :)


hej :)
9 seriösa förhållanden.
Nej eller jag vet inte, dom flesa anser mig som player. men de är bara de att jag försöker hitta den rätta!
De kan jag inte svara på tycker om alla mina kompisar!
puss puss ♥


josefine:
Vad tycker du bäst om med dig själv?
verkligen bra blogg, bra att du har börjat blogga igen hjärtat! <3

Hejsan gumman!
Hehe de vet jag faktist inte... :O
tack hjärtat!


Världens bästa josephine:
egentligen vet väll jag allt om dig gumman, men endå.
Hur länge hoppas du att du och Jonte ska hålla ihop? :)<3333
pusspuss, kul att du börjat blogga igen. :D

hej världens "bästa" josephine!:P
haha jo jag vet att du vet allt om mig hjärtat!
Jag hoppas att de håller riktigt länge!
pussar o kramar gumman! ♥

Hej gumman

jag vill skriva en sak till dig som du aldrig får glömma bort!

varje gång jag inte e med dig känns livet meningslöst att leva , känns inte som om nått existerar runt mig uttan dig hjärtat.Du får mig lixom att andas, Du e värkligen en san vän. Som värkligen vill ställa upp för alla , och jag respekterar det. Jag vet att jag skulle kuna leva uttan dig , men jag vill hellt änkelt inte göra det!
Jag kan igentligen inte skriva så mkt mer , men en sak ska du vtea gumman, vad som än händer går du aldrig ensam, För jag tänker aldrig lömna dig , för jag mår värkligen bra av dig.
Nu måste jag gå,
Älskar dig över allt annat på hella jorden gumman ,! Glöm aldrig aldrig aldrig det...! Felicia "HJÄRTA" Josephine Föralltid va?<333

Ps. Bra blogg gumman, längtar tills båda kommer hem.


Pussar och kramar från Josephine Fornander. (Josephinefornander.blogg.se) ;)

skit rädda!

ojojoj!!!
Nu är de såhär att jag och nathalie satt och kollade på dumpad. Sen efter ett tag började de typ smöka. Vi var verkligen SKIT rädda! De började smälla i dörrana, och sen så bara släckdes alla lampor! fyfan va rädda vi vart! Vi försöke ringa nattis mamma och pappa men båda mobilerna va hemma. Sen ringde de på hemma tele. Vi höll fan på att dö! shit! Och sen hörde vi att de va nån som gick i trappan. Då skrek nattis "säg vem de är, jag ringer polisen jag är seriös!" Sen gick han längre upp i tappan! och då skrev vi samma sak igen! och då hoppa våran jävla granne fram!
han hade hållt på i mins en halv timme och slrämt upp oss! shit asso va rädda vi blev. Han kunde fan inte sluta garva sen. heh.. Så vi har lärt oss att låsa dörrar!

Men nu ska jag och nattis gå o lägga oss. Imorn tror jag inte att de blir nån bloggning. Tror vi ska ut me båten me nåra kompisar. och då kommer vi hem antingen tisdag eller onsdag morgon. Och de blir ingen bloggning för mig på onsdag heller tror jag. Älsklingen kommer hem då och ska sova hos mig en natt. Sen på torsdag tar vi moppen hem till honom. Sen kommer jag hem på torsdag kväll. då lovar jag att skriva.
Men fråga på nu mycke frågor!
kisses!♥

myskväll.

goddag alla!
Nu sitter jag här med MUPPEN Nathalie. Hon sitter och pratar med mig men jag fattar inte ett skit om va hon pratar om! hah. Och min jävla fucking mpbil laggar som fan också!! åhh! men iaf,
Jag gick och träffa Natta, Oliver och olivers kompis. Sen va vi med dom ett tag. Sen cykla jag och nathalie till konsum hyrde en film "dumpad" och köpe chips. Så de blir en myskväll ikväll!
Jag och nattis hade "jätte" kul och ringde till jossi tills hon blev irreterad, hah,
Nu sitter vi och pratar med henne igen. Hon verkar ha riktigt kul me alla crosskillar på gotland. Men hon kommer hem om TVÅ dagar! YES!
Vill påminna om min frågestund, FRÅGA MYCKE!
Nu ska vi kolla på filmen nu!
Pussar&Kramar♥
tryks
ut,sl
rywm

 zhf
oliver pierd!
stuk
Älskar dig gumman!
d.y
heh tästade nattis hårförlängning inte riktigt samma färg tror jag, heh!

FRÅGA!?

blogg
Fråga vad ni vill! NU.

sol!

hejsan mina solstrålsar!
Kom precis hem från stranden. Med mamma pappa och lillebror. Jag och mamma tog bilden, och pappa och philip tog fyrhjulingen. Imornse vaknade jag och nathalie vid elva. Sen åkte vi till handen och köpe en tröja. Sen åkte vi hem igen. Inatt sover vi hos henne igen. Vi tänkte ha film kväll ikväll så de blir nog mycke mys och bilder!
Jag tänke ha en fråge stund! men då måste ni fråga mycke, Fråga hur mycke ni vill! Men inga dumma fråga eller komentarer! TACK!

Nu kom mormor, så kan inte skriva mer skriver mer ikväll när de kommer bilder oxkså. Ha de super bra!

Pussar&Kramar.♥


godmorgon.

godmorgon.
HAr precis käkat frukost. Så snart åker jag och Nathalie till handen. Ska träffa nåra kompisar och så ska jag köpa en tröja! skoj skoj. Jag blogg mer när jag kommer hem.
Jusste ska passa på att säga grattis till min älskling, kom 3a i mälsarfräsen på gotland! Love you!
Men vi hörs senare hare gött!
Pussar&Kramar♥

Alltid lika snygga!

agnr
Jag vet att jag är snuggast!
fbsm
Den otroligt söööötsa bildern bjuder vi på!
<edn
sexigaste!
adhg
dfhj
kdf
ÄLSKAR DIG GUMMAN!

1/8

Hejsan bloggen.
Förlåt för att jag inte skrev igår. Men de vart lite sent. Vi åkte från grönan halv tio. Och kom hem halv elva. Vi hade riktigt kul där. Och kolla på alla roliga människor. Och speciellt kolla på alla Fjortisar som tror att dom är så jävla coola, men seriöst, dom gör fan bara bort sig! USCH! Heh. Vi kom till grönan kanske vid två halv tre, för de tar så jävla läng tid för henne att bli klar! Sen skulle vi till Alex mammas jobb innan vi åkte, så att henne mamma kunde få mitt mobil nummer. För att Alexandra tappa sin mobil på grönan förra gången hon va där. Klantig! Sen när vi kom dit gick vi runt och åkte massa saker...

Idag.
Idag kom min lilla Nathalie hem också!
Vi skulle träffat nåra kompisar idag, men sen kunde dom inte så vi får se om vi träffar dom imorn istället. Vi vakna runt halv ett. Gick upp och käka pankakor. Sen åkte vi hem till henne. Vi hade tänkt att åka till handen. Men sen kom vi på att handen sänger fyra eller fem. Så de blev inte så heller. Lite senare åkte vi hem till mig och träffa Nathalie. Som jag inte träffat på jätte länge! Hon har vart i england och åland. Rumpnissen!
Jusst nu sitter jag här med NAtta. Vi tar lite bilder. Som kommer ut i bloggen snart. haha. De kommer bilder från grönan också. Men de vart inte så många. Min kamra på mobilen är lite fuckad. Så ni får bli nöjd med de ni får!
Ni får ha de super bra nu.
I see you! ♥
gfa
Jag och Alex.
fdn
Vi igen, skit söööööta!
g,kj
hg,mg n
Fyfan va skön de va! <3
gdj
Kisses!

RSS 2.0