Felicia tillbaka...

Jag Tror att jag fortsätter på den här bloggen. Jag har skaffat en ny blogg. Men tror inte jag orkar me den än. Men jag kommer inte blogga lika ofta nu. Kanske två, tre gånger i veckan bara! Men jag forstätter med bloggen när min deisgn är fixad de är inte kul nu.. Och jag kanske fixar lösenord på bloggen också. Och då kan ni fråga min på pea, msn , sms om ni vill ha mtt lösen.. Så vi hörs senare. Kram.


asso nu är de såhär..

jag kanske gör en ny blogg. och om jag gör de så kommer namnet på denhär bloggen. Och jag funderar på att fixa lösen på den. För jag hatar alla dom där onödiga komentarerna jag får asso. Och den jag fick nyss gör så att jag har äny mindre lust att forsätta. Så jag tror faktist inte jag forsätter. Och de är inge kul när man inte får nåra komenterar heller, Assso de är upp till er jag klarar mig fin fint utan min blogg asso. Så de är helt upp till er nu...


NU

NU LÄGGER JAG FAN NER MIN BLOGG SERIÖST. Slutar skriva nu! Ha de bra alla...


.

Godmorgon. Nu ska jag och jossi börja fixa oss och sen åka o träffa min Oscar och hans kompis. Så vi hörs senare. Pussar!

yes!

Imorn blir de min Oscar! ♥


ZzzZzzZzZ

Usch va trött jag är nu asso! Sitter och kollar på film me min lillebror och jossi. Jag har tyvär inga bilder att ladda upp. Så ni får vänta tills imron babys! Och jag har inte fått filmen på min Oscar än heller får den kanske ikväll eller imorn. Han är verkligen grymast. Men nu ska jag kolla på filmen. Men vi hörs imorn. Jag har ingen träning imorn. Skönt skönt! Får se om jag åker till handen och träffar min sötnos ett tag imorn då. Får se imorn, Vi hörs!
Hoppas ni haft en lika rolig kväll som jag haft! Pussar.

tillbaka.

Hej bloggen.
Nu va de ett tag sen. men nu är jag här!

Fredag: Gjorde jag inte så mycke va i skolan, Och efter skolan åkte vi hem till mig ett tag sen sernare hade jag och jossi genrep. Hah de gick väl sådär.. De gick inte dåligt men inte bra. Men men.. Senare på kvällen sov jossi hemma hos mig. Gjorde inte så mycke lyssna på musk och jag dansa as snyggt för jossi.. Jag lovar! hah. Och vi gick och la oss ganska tidigt för att vi skulle orka upp idag. Så vet inte va vi gjorde mer..

Lördag: Idag vakna vi runt halv 10 gick upp och börja fixa oss. Och vi 11 bar vi oss iväg mot freddrikika bremer skolan, där vi skulle ha uppvisning. De gick faktiskt bra i år. Men dansen vi hade va så jävla trist! Och temat vi hade va också as tråkigt, "just dance" skit trist asso.. Men aja. Hoppas att de blir bättre nästa år då. Men vi hade jätte kul iaf idag när vi vänta på att vi skulle få dansa. Hahah Emelie gjorde massa saker så vi inte kunde sluta garva åt henne. Hah! Och jossi också så klart. Så jag Sara Jossi Emelie Klara och nåra andra tjejer som jag inte ver riktigt va dom heter satt och hade jätte kul. Så de ska bli kul nästa tarmin! Och Oscar fick jag också träffa idag igen. Han är grym på att dansa seriöst! Min älskling! Kanske kommer en film på honom sen. Om han kunde skicka den senare. Efter upvisningen åkte vi hem till jossi ett tag. Lite senare gick vi till dalina för att hon fyller år på måndag och då gratta vi henne idag. När vi kom till henne läste jag upp min dikt jag hade skrivit på henne paket och hon bara garva åt mig. Hon skratta så mycke att hon grät.. hah. Villl ni höra hur min dikt lät? ja men de är klart ni vill.. " Rosor är röda, violer är blå kyss min så kan du få min stor tå!" Och en till "Trosor är röda, Kalsonger är blå dehär paketet är från oss två". Hahah! Va tycker ni. Visst va dom fina!? ofc!! Och efter vi vart hos dalina körde jossis mamma hem oss till mig. Och vi har haft jätte kul. Inte gjort så mycke men skrattat jätte mycke iaf. Och de är ju bra.
Men nu ska jag va lite social med dalina och jossi, Kanske kommer nåra bilder senare också eller imorn. Men lovar att skriva mer iaf! Pussar o kramar! Ha de bra.


12.40

Hej bloggen, Vakna för typ en halvtimme sen. Kunde inte sova inatt, sommna typ 4 halv 5. Men ikväll måste jag kunna sova för jag ska till skolan imorn. De ska faktist bli rätt skönt ändå! Kan inte skriva så mycke nu ska göra om jossan design. Så skriver efter de. Läs och komentera gärna hennes blogg också, http://jjsfnn.blogg.se  
Puss puss.

.

Godnatt, blir nog sängen för mig imorn också. Så hoppas ni får de bra i skolan!

Kommer du ihåg den där kvällen jossi ? shit va kul vi hade! saknar...


Dagens låt..


VILL HA.


Vill ha! Den här önskar jag mig i julklapp! Skit snygg! ;O


hah.

Barrasys om Dom som står min närmast...:
Vi har känt varadnra i 8 år 7 dagar 2 timmar och 42 sekunder att du inte vet dee..:O Älskar diig :) <3333

Hahah mupp!!! :P <3333

17.19

åh va skönt de va att sova. Hah. Mår bättre, men nu har jag typ fått feber... aj då. Så jag tror att jag stannar hemma imorn också. Heh tänk om man kubde jobba med att sova hela dagarna, Hah få betalt av att sova. Fett skönt asso! Har inte så mycke att skriva om nu. Men kanske skriver sernare.

Jag behöver hjälp med vad ni vill att jag ska skriva/ha på min blogg?
Nu är de eran chans att tycka till, så gör de!

                           
                          
                            Heh jag har fått ett brev att natta lillesyrra sofia. Visst är hon söt!

Dom som står min närmast...


Josephine Fornander..
Henne har jag känt jätte länge. Men aldrig vart bra kompisar. Men för tre eller fyra år sen började vi prata och sen dess har vi vart jätte bra kompisar. Vi har gjort allt tillsammans. Varje helg har vi vart med varandra. Vi har åkt på cross, på super många ställen i sverige. Och haft lika kul på varje crosstävling. Josssi är en sån person som kan få precis alla att skratta. De är jätte svårt att hålla sig för garv, när man är me henne. Och hon är grym på att göra bort sig. De är en sak som är säker. Men de är alltid lika sjuuukt kul när hon gör de. Haha! Vi hittar alltid på nånting när vi är med varandra vi har aldrig tråkigt. Jag älskar henne. Hon är som en syster för mig. Och kommer nog alltid att va de. Hoppas jag! Hon är en människa som aldrig skulle såra någon med flit. Hon är nog en av dom snällaste som finns. Hon är underbar!


Alexandra palosaari.
Henne har jag inte känns så länge. De kanske är ett och ett halvft år sen. Men de känns som att jag har känt dig mycke längre än så. Vi har så många minnen som kommer att finnas kvar länge inom mig. Hon är en underbar kompis. Henne måste man lära känna innan man kan dömma henne. För de är många som dömmer henne första gången dom träffar henne. Och de är fel. För om man lär känna henne är hon hur gullig som helst. Man har iaf super kul med henne. Och man kan räkna med att man alltid har lika kul. Jag älskar dig hjärtat. Min sötnos.


Josefine liljegerg.
Henne har jag känt kanske 6 år. Och henne lärde jag känna genom att hon flytta hit där jag bor sen börja vi prata sen blev vi jätte bra kompisar. Hon är en helt underbar kompis. Henne kan man alltid lita på. Man vet att de man säger till henne stannar hos henne, om man inte vill att någon annan ska få veta de. Man skrattar alltid åt henne. Har alltid kul me hennne. Jag älskar henne super mycke. Jag trivs verkligen att ha henne i närheten. Känner mig glad när hon är i min närhet. Hon ställer alltid upp när man behöver henne. Och gumman du ska veta att jag alltid ställer upp för dig också, Oavsätt vad! Älskar dig gumman.


Dalina Barra.
Henne har jag känt.. vet inte hur länge. Men vi har alltid vart bästa kompisar. Hon har den skönaste humörn som finns. Hon är sjukt kul. Vi har alltid kul när vi är med varandra. Men på sista tiden har vi glidigt ifrån varandra, och de vill jag verkligen inte att vi gör. Kommer ihåg sommaren -05 när vi va nästan varje dag sen sommarn. Shit va kul vi hade. Och vill att vi ska ha så kul igen. Dalina kan få vem som helst all skratta. Hon gör så sjuka saker, som är så himla kul. De roligaste me henne är när hon försöker vara seriöst. När hon fösöker med de, blir hon bara änu roligare. Haha. Jag älskar dig massor hjärtat.

 


Vad ska man göra (?)


julen..

Jag älskar julen de är de bästa på hela året. Jag älskar när de är massor me tomtar över allt i huset. Och när de spelas julmusik. Och mamma o pappa är jätte glada båda två! Och när de börjar snöa och man kan gå ut o leka med snön. Och när julafton kommer de är den bästa dan på året tycker jag. Älskar när hela släkten kommer. Julen är min favorit årstid.

På nyår ska jag till sälen meed Henke och Johan och deras mamma o pappa, Och såklart min familj. Vi ska va där i en vecka. Vi ska bo i en stuga tillsammans med dom. Jag tror att de kommer bli jätte kul. Hoppas iaf de!

Dangens fråga: Vad ska ni göra i  jul då?
                          Vilken årstid är eran favorit?

                              


GODMORGON.

Godmorgon, Jag stannade hemma idag. Mår inte så bra. Så de blir ingen träning ikväll heller för mig då! Ska bara sova hela dan. Jätte skönt! hah. Vi hörs senare! Hoppas ni andra har de bra i skolan!! haha


mhm..


Idag.

Hej bloggen, Idag har jag inte gjort så mycke. Vart i skolan som vanligt. Jätte tråkigt. Vi fick ingen sovmorgon i morse för att vi va tvungna att gå på mentortiden. Skit trist. Och efter de så hade vi idrott, Och sen flöt de på med matte No språkval. Efter skolan åkte jag hem. Och la mig i sängen och sommna. As skönt! Imorn vet jag faktist inte om de blir skola för mig. Har jätte ont i magen. Kanske kan gå till skolan och kolla hur jag känner då så får vi se om jag åker hem sen. Efter skolan tror jag att jag åkter hem och pluggar igen. Och efter de, om jag går till skolan imorn så har jag träning på kvällen om jag mår bättre. Men jag tror att jag ska gå och sova snart så att jag vaknar imorn, Och så att jag inte sommnar på lektionen. De vore ju pinsamt! Men ni får ju ha de bra. Hoppas ni drömmer alla om mig! Sweet dreams!


Veckans planer:
Måndag - Hem & plugga.

Tisdag - Plugga / träning.
Onsadag - Träning.
Torsdag - Va me nån kompis / träning (tror jag)
Fredag - genrep.
Lördag - Dansuppvisning / alexandra.
Söndag - Träning.

Hörs imron!


tack!!

Tack gumman, Nu är min design änligen fixad! Så nu kan jag börja skriva som vanligt igen. Och hoppas fan att den inte försvinner igen!! Sä tack så alexandra gumman. De va jätte gulligt de du skrev. Desamma känner precis samma sak. De ska bli super kul med dig i helgen! Hoppas attt de blir lika kul som vi hade i torsdas! hah. Älskar dig syster! Felicia Bästa Thompson <3 Alexandra Coolaste Palosaari.


till dig felicia thompson

förlåt för att jag loggar in på din blogg men jag vill bara att du ska veta att jag älskar dig något enormt mycket, alla minnen med dig gummman, oohherregud vad jag saknar och älskar dom. gumman du är ett av det bästa som hänt mig. klarar mig inte utan dig, vi ska aldrig mer bråka hjärtat. du finns alltid där för mig då jag mår som sämst, på sista tiden har jag vart väldigt kall mot dig men jag vill att du ska veta att det inte beror på dig det lovar jag. det är bara det att jag inte mått bra alls. du vet ju dels varför. felicia jag ska kömpa för oss, jag vill att det ska bli bäst mellan oss, inget ska någonsin få skilja oss ifrån, aldrig någnsin. längtar tills i helgen gumman, då vi ska vara, blir så himla glad när jag är med dig, du får mig verkligen att le, du får mig att må bra, då menar jag verkligen bra. våran humor är bara bäst. två år snart plutten, dom här två åren som snart kommer har vart helt underbara, älskar dig felicia bästa thompson, eller såkallad bästevän. / din alexandra coolaste palosaariklicka på mitt namn för att komma till bloggen
.

Till dig :'(

Jag skrev ju till dig imorse oxo men de va inte så mycke men vill berätta mer.

Jag vet att du inte läser min blogg, Eller du kanske gör de ibland. Men asso jag kan verkligen inte sluta tänka på dig. Jag mår så himla bra av att va med dig. Av att höra din röst innan jag ska sova. Jag vart alltid lika glad när du ringde mig. Och när du höll om mig och sa att du älskar mig! De va de underbaraste som finns. Jag tror att jag inte har älskat nån lika mycke som jag älskar/älskade dig. Du kommer alltid att finnas i mitt hjärta. Jag vet att jag inte alltid visade jag att jag älskade dig. Och de ångrar jag som fan. Allt jag gjort mot dig ångrar jag mer än allt! När jag fick tillbaka dig igen va de bästa ögonblicket i mitt liv. Du är en perfekt människa. Asso tjejem som får dig nästa gång måste bli världens lyckligaste tjej. För de va jag när jag hade dig. Och de jobbiga är att jag kommer aldrig kunna glömma dig heller, för varje crosstävling är du där. Och varje gång jag ser dig så tänker jag alltid på hur mysigt vi hade de tillsammans. Mitt sommarlov -09 va den bästa sommarn i mitt liv. Jag vill bara spola tillbaka tiden till våra stunder. Jag fattar inte hur jag kunde låta dig gå! allt jag vill är att få tilklbaka dig. Men de vet jag att jag aldrig kommer att få igen. Varje gång jag tänker på dig mår jag lika dåligt. Vill bara gråta jämt! Shit när jah såg dig sist viste jag inte va jag skulle göra. Så fort jag såg dig fattade jag verkligen att de va dig jag ville ha. Men samtidigt viste jag att de bara va en dröm, som aldrig kommer att bli verklighet igen! Du kommer verkligen aldrig fatta hur jävla mycke jag älskar dig. Du betydde verkigen allt för mig. De va alltid du som lysste upp min dag. Varje morgon när jag vakna hade jag alltid ett sms från dig där de stog Jag älskar dig. Och de kommer jag säkert inte att får höra från dig igen. Asso jag blir ledsen av att bara höra ditt namn. De värsta som skulle kunna hända är att jag fick de dig med en annan tjej. Vill inte äns tänka tanken på de! Den dan vi va i vh och du dumpa mig, va seriöst nästa den vörsta dan i mitt liv. Asso du fattar inte hur ledsen jag vart. Men jag ville inte visa de då. Och de vart änu värre när jag fick veta en vecka efter att du hade börjat gillla en annan. jag va när på att ta livet av mig. Jag viste inte va jag skulel göra. Jag försökte dölja att jag inte mädde bra. Men de gick inte alla fråga mig hela tiden hela dagarna va de va med mig. Varför jag va så nere för. Jag fick vekrligen kämpa för att hålla humöret uppe. Men de funka inte ändå. Jag visste verkligen att du va den rätta. Och jag vet forfarande att du är de. Men jag kommer aldrig att få en andra chans nu. Så de kanske inte är någon idé att jag fortsätter skriva. För du kommer ändå inte att bry dig om de jag skriver. Men nu vet du ialla fall jag du kan få tillbaka mig när du vill. För jag älska dig massor!


söndag -.-

Hej bloggen. Imorse vakna vi kanske kl 8. Gjorde inte så mycke för jossi hade jätte ont i huvet. Så vi låg i sängen till 10 typ. Sen börja hon må illa så hon kräktes typ. Så hon fick gå in till sin mamma och pappas rum och ligga där och vila till 12 kanske. Medans hon gjorde de satt jag och jossi o prata lite satt vi datan och sen vid halv 12 va hon tvungen att gå till tåget. Och en liten stund efter de vakna jossi. Och sen skulle vi åka och dansa. Så har jag inte gjort så mycke mer. Om ett tag kommer mormor och morfar dom ska käka hos oss. Så ska nog gå nu. Hörs senare. De är så jävla tråkigt att skriva när min blogg se hur såhär? :(

tänker på dig. när jag hör dom här...



Shit tänker på dig hela tiden trodde verkligen att du va den rätta. Du va
så underbar varje gång jag va me dig. Jag kände mig trygg med dig. Jag kunde lixom va mig själv me dig. Och hade alltid lika kul vajre gång du va hos mig. Du kunde komma till mig kl 10 på kvällen och åka hem sen. Asso kan verkligen inte beskriva me ord vad jag känner för dig. Jag älskar dig! de kanske är jätte töntigt att säga nu. För de har gått ett havlår typ sen vi va tsm. Och jag saknar de mer och mer för vaje dag som går. Vet inte va jag ska göra. Du kommer alltid att ha en jätte stor plats i mitt hjärta. Jag älskar dig så att de gör ont! varje gång jag tänker på dig så rinner de tårar från min kind. Du är helt parfekt för mig..


FITTA..

fuck nu är min design borta igen vet inte va som har hänt. men ska fråga nån som kan fixa den igen. För de är inte kul att skriva på bloggen när den ser ut såhär.. men aja. Idag vakna vi runt 11 gick ner o käka sen börja vi klä på oss och åkte till stan. Hittade kläder till uppvisningen. Men inga kläder jag tycker om hahah. men måste ta nåt bara för jag ska ha dom imorn på träningen. Så får se hur de blir. Sen hitta jag en jätte söt mössa. En lilla. Vi har haft as kul ikväll. Viktor kom inte jag visste att han inte skulle komma så.. Men vi har as skit kul jag jossi o jossan. Jusst nu håller dom på o bakar kladdkaka. Men årkar inte skriva mer nu. Pusss

tackar tackar..

Tack natalie B att du fixa min blogg igen. Son vissa kanske såg så cpa sig min blogg igår typ. Vet inte va som hände. Men nu är den bra igen. Tack så mycke! :) <3


Mina naglar.



Nu ska jag fixa mina naglar. IGEN!


FREDAG.

ÄNTLIGEN FREDAG!
Fan va skönt med helg igen. Ska sova länge ikväll.
igår va jag med alexandra som ni kanske ser på mina bilder. Vi hade jätte kul. Hoppas i gör om de igen snart! Idag har jag inte gjort så mycke. Vart i skolan efter skolan åkte jag alexandra jossi och malin hem till mig. Käka och böt kläder. Sen åkte vi till handen. Skulle kolla efter kläder till våra dansuppvisning. Jossi hitta kläder som hon ville ha. Men inte jag. Så vi åker till stan imorn. Efter vi har vart i stan ska vi träffa viktor, och hans kompis tror jag. Hoppas de blir så. Sen vet jag inte vart vi sover eller nåt. men vi hörs senare hoppas jag!  kommer lite bilder från iidag också. PUssar och kramar!




älskar den där mössan den passar till mina snowboard skor och mina byxor till de. så ska köpa den imron!

patrik..

MIN wille.


Lillebror<3



Du är så cool sötnos. Jag älskar dig!


bilder från igår,på min och alexandra!









SUPER SÖÖTA JAG VET!


hemma hos mig..









mitt rum, fick ingen bra bild på min säng, men de är iaf rund!



sjuk.

Förlåt igen att jag inte har skrivit igår. Men hade inte tid behövde plugga.
Men nu är jag tillbaka!
Igår gjorde jag inte så mycke va i skolan som vanligt och sen åkte jag hem o plugga och gjorde inte så mycke mer den kvällen. Idag va jag i skolan till 12 sen orkade jag inte mer har as ont i magen. Så får se om de blir nån träning för mig ikväll. Men jag förljer iaf me och kolla på när mamma pappa och philip tränar. Och måste plugga också. Längtar tills i helgen de ska bli jätte kul att träffa jossan igen de känns som att de va jätte länge sen men de va bara två veckor sen. Heh! På fredag kommer de nåra kompisar till pappa och philip från jävle som ska bo hos oss tills på lördag. Och mamma och pappa kommer inte va hemma de kvällen så vi ska va hemma själv. Jätte skönt! Och på lördag ska min lillebror tävla igen i eriksdaalshalen. Och har lovat philip att följa me och kolla på honom så att han vinner. Hahah! Och då hoppas jag att jossi och jossan vill följa me! men nu ska jag sova  lite så jag blir piggare hoppas jag!  ha de bra!

 


.

GODNATT!


TIDSFÖRDRIV.

Namn: Felicia
Bostad: Tungelsta
Avskyr: äckelungar
Ditt bästa minne: många
Pinsammaste du gjort: hahahaha
Din bästa sida: Vet inte
Din sämsta sida: tålamodet
Beskrivning om dig själv: GLAD
Vad finns i fickorna: Har inga fickor
Jacka: Nån..
Bästa personen du vet: svårt att välja en
Sämsta personerna du vet: många
Det första du tittar hos killar: Kläderna.. :$
Det roligaste du gjort: MYCKE!
Piercingar: ja.
Tatueringar: ja
Höger- eller vänsterhänt: Höger
Humör just nu: trött
Kläder just nu: trosor och bh
Musik just nu: ingen
Vad sa du senast: God natt philip!
Om du var tvungen att leva i en annan tidsepok, vilken skulle du välja då: haa?
Är du bra på matte: skojja inte
Fisk eller badkruka: beror på
Hur många kuddar sover du med: 7
Favoritväder: sommar
Om du var fast på en öde ö, 3 saker att ta med dig: en social unge,  flygplan & en pilot ?
Spelar du nåt instrument: nej?
Morgon- eller nattmänniska: natt
Sparare eller slösare: slösare
Vem är viktigast för dig: många!
Bästa film: vet inte
Kommer du ihåg din första kärlek: Jaa (;
Älskar du henne/honom fortfarande: ja!
Har du några homosexuella vänner: yes..
Tror du på mirakel: aa
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: ja
Ser du dig själv som tolerant mot andra: va?
Ser du på kärleken som ett misstag: Nej
Hur många barn vill du ha när du blir stor: vet inte
Bio eller promenad: Bio?
Är du kittlig: Haha kanske..
Snarkar du: nej
Stjärntecken: jungfru
Rädd för insekten: ja
Pizza eller hamburgare: hamburgare
Vilken hand håller du gaffeln i: höger
Hur är din drömtjej/kille: som han?!
Hur många syskon har du: ett.
Anser du att du är stark: hahah!
Vad gör du när du får hicka: hickar?
Röker du: Varför ska jag ?
Snusar du: nej?
Använder du knark: nej
Skämt ut dig för mer än 100 pers: nej.
Gått på bio senaste månaden: jaa
Rökt: nej
Knarkat: nej 
Ljugit: ja
Är du lycklig: nej
Hur mår du idag: skit..
Någon som svikit dig totalt någon gång: jaaa
Vem av dina vänner får dig att skratta mest: Dalina, Josephine
Vem har du känt längst av dina vänner: Dalina
Har du kvar dem än idag: aa;')
Har du många vänner: kan man ha för många?
När grät du som mest: IDAG!

.

Anonym om Idag.:
kan inte du lägga upp outfits och videoblogga? :) älskar din blogg, men det saknar jag .. puuussar..

svar:
Jo de är klart jag kan. Om jag hinner så kan jag lägga upp dagens outfit imorn på morgonen annars kan jag göra de efter skolan!
tack så mycke. kram! :)

Idag.

Hejsan bloggen.
Ni kanske har märkt att jag har skrivit lirte idag ändå. Men har inte orkat skriva om min dag. Men gör de nu lite snabbt. Hár inte gjort så mycke idag. Vart i skolan som vanligt. Haft idrott. Jag och dalina hade jätte kul. Jag tog hennes boll, och då fick hon damp. Och de är suuuper kul när hon får de! haha! Efter idtotten hände de inte så mycke hade vanliga lektioner. Efter skolan gick jag hem med min lillebror och sen följde malin me ett tag för att hon skulle rida här uppe i lilgården.Så då följde hon me mig hem ett litet tag. En halv timme typ. Men nu orkar jag inte skriva mer men jag skriver mer imorn. Efter skolan. Ha de bra, Sweet dreams! pussar!


älskar mina jeans.

super söta jossi.

jossi igen.


Veckans planer:

Måndag- Plugga till svenska provet som vi har på torsdag, och plugga engelska!
Tisadag- Plugga svenska / träning
Onsdag- Plugga / träning
Torsdag- Prov / Va me nån kompis / träning
Fredag- Va me jossan och va barnvakt åt min lillebror.
Lördag- Va me jossi och jossan, och nåra andra.
Söndag-
Dansträning / karateträning.


Lista

Namn: Felicia Diana Thompson
Har du pojkvän: Nej!
Har du kramat någon idag: Såklart
 Har du pussat någon idag: nepp.
Vad har du ätit idag: Köttfärssås & spagetti
Dagens klädsel: Jeans gina & tröja

Senaste gången du grät: Idag
Vem pratade du i telefon med sist: Jennifer
Senaste personen du tänkte på: En
Senaste personen du kysste: En
Vem fick du ditt senaste sms ifrån och va stod det: Pappa: Haha Tok felicia!
Senaste personen du hade en msn konversation med: Josephine
Senaste gången du var full: Aldrig
Vilken film kollade du på senast: Kommer inte ihåg
Är du kär just nu: nej.
Vem ska du träffa imorgon: Alla o skolan
Vem vill du kasta en sten i huvudet på: En!
Vad önskar du att du slapp göra: Gå i skolan!
Vad längtar du till: Jul/nyår!
Vad ångrar du i ditt liv: Mycket!
När flög du senast: Juni -09 till grekland
Tror du att folk pratar bakom ryggen på dig: Kan hända
Kan du vissla: Haha ja
Äger du en ipod: nej, två!
Vilken är din favorit månad & år: juni/juli vet inte..
Tycker du om gul-bil-leken: Nej ?
Gillar du att ha folk omkring dig: Ibland


Vad sa du senast högt: aldrig!
Tror du på kärlek vid första ögonkastet:  Tror inte på kärlek alls..
Vad är du på för humör just nu: Deppig
Hur många kuddar sover du med: 7 st.
Har du varit kär: ja..

Gjorde du klockan åtta i morse: Var i skolan
Första bästa kompis: Frida modin.
Har du saknat någon de senaste 48 timmarna: Ja!
Vilket uttryck använder du mest: Många olika?
Vem och vad står det i ditt 10;e sms: viktor: baby i can see your halo, halooooooooooo! :D<3
Gillar du någon särskild extra mycket nu: nej.
Har du bra självförtroende: NEEEEEEEEEJ!


ÄLSKAR LÅTEN

Älskar låten och michael jackson!


                       

FUCK ALLT!

Åhh va jag är trött på allt...
Asso hatar att va tånåring assp shiiit de är fan de värsta som finns. De är problem med allt! Och jag menar ALLT!!  Mamma pappa, kompisar, killar, skolan.. och mycke mer.´
varför är de såhär för. Kan man inte alltid må bra. Nej tydligen inte! usch!
Önskar bara att alltva bra. Skulle göra vad som helst för att få ett parfekt liv. Skulle verkligen göra de!
Pallar fan inte mer denhör skiten längre. Orkar inte fälla mer tårar än va jag redan har gjort!
 vet inte om jag vill mer seriöst. Finns ändå inget att leva för... Jag orkar inte.
FUCK!


F


Svar från natta..

älskar dig me gumman sjukt mycke,! du är inte heller felfri men jag kan hålla me om att det har hänt lite mycke nu! känner ungefär likadant.. det finns inte så mycke att göra eller säga.. jag vet att det va onödigt att blanda in henne men hon vart bara så arg på dig! det finns inget mer att säga än att jag saknar dig, och alla minnen som vi har haft, det har vart du som har lyst upp mina dagar. men nu e jag ärligt rädd för dig! vill inte förlora den jag gillar mest. men jag hatar att vi ska hålla på att bråka, som sagt du vill inte längre, och vad ska jag göra mer än att jag saknar dig ? du kommer alltid finnas i mitt hjärta gumman. menmen. det va jue tråkigt att det skulle sluta så här! men jag kommer sakna dig sjukt mycke alla dina studer när du e nära vet jag att jag har hittat min bästavän.. men nu e det kört mellan oss. och det e jue tråkigt. jag vet att vi sa att det alltid skulle va vi syster! det e fortfarande vi, du kommer alltid va min förebild. du får ha det bra syster<//3:(

jag:
Jag vet inte vad jag ska säga. Asso jag vet inte om jag vågar ge dehär en till chans. För jag har gjort de så sjuuuukt många gånger. Och de leder ingenstans. Så vad ska jag gära? Asso ååh!!

GODMORGON.

Godmorgon, är hos jossi nu. Vi börjar 09:20 så tänkte att jag kunde skriva lite nu på morgonen. Mamma och pappa körde mig precis till henne för jag orkade inte va hemma själv jätte tråkigt! heh. Efter skolan ska jag gå hem med min lillebror sen ska vi plugga tillsammans när vi kommer hem. Sen vet jag inte va vi hittar på. Men jag skriver mer efter skolan. Eller efter jag har pluggaat. Pussar och kramar. Ha de super bra i skolan alla!

hah!

Anonym om TRÖTT..:
har du en egen tv på ditt rum???<3<3<3<3<3

svar:
Ja de har jag. ;) <3

TILL NATHALIE HELLSTRÖM..

Till dig Nathalie Hellström, hoppas att du läser de här så du fattar hur jag känner..

Asså jag älskar dig, och de vet du.. Men asso jag tror inte att de funkar mellan oss längre. Vi bråkar hela tiden. Och jag förlåter dig hela tiden också. Men jag tror inte jag orkar den längre. För du gör bara samma sak om och om igen. Och de pallar jag inte med längre. Du och jag har känt varandra  kanske 6-7 år snart. Och vart som systrar den första dagen vi möttes. Men vet inte vad som har hänt nu sista tiden.. Okej jag ska inte bara klaga på dig jag gör säket också fel. Men jag försöker ju ialla fall ändra på de. Och de känns de inte som att du gör. Asso du kan ju ialla fall försöka. Men nej! Asso jag hade tänkt att förlåta dig innan de som hände igår. Och du vet vad jag menar. De va jävligt klantigt att blanda in henne. Seriöst, och de vet du själv att de va!  Så jag tror inte att de funkar mellan oss längre. Vi är inte likadana längre. Vi har glidigt ifrån varandra. De gör alla! Men jag trodde verkligen inte att vi skulle göra de. Men nu vart de så.. Vi får väl se vad som händer. Om vi kanske hittar tillbaka till varadra nån gång. Jusst nu känns de inte som de ialla fall. Men jag hoppas du läser dehär så du vet lite om hur jag känner om dehär. Vill gärna veta vad du känner också. Men jag kommer sakna dig! Trodde att de va DU&JAG! men nix! Men hoppa att du får de bra!
//Felicia Thompson.


Kommer du ihåg alla våra minnen (?)
Kommer du ihåg sommaren -05 när vi skulle måla din kanninbur(?) Haha va kul vi hade!
Kommer du ihåg jullovet -08(?) OMG, va kul vi hade då asso bara du och jag!
Kommer du ihåg sommaren -09(?) SHIT, va kul vi hade när vi körde fyrhjuling!


TRÖTT..

Hej bloggen.
Idag har jag inte gjort så mycke. Vart ingen karate-träning för mig idag. För jag och jossi va uppe rätt sent igår och så orkade jag inte gå upp imorse då.. Men jag gick iaf på dansen. De är bara TVÅ veckor kvar så måste ju gå. De kommer nog bli jätte kul. Men måste bara hitta nåra bra kläder som jag kan ha. Vi har 70-tals teama. De är lite svårt att hitta såna kläder nu ju, när de är 2009 lixom! aja..
Imorn är de läxor som gäller för mig. Skulle egentligen till stan med jossi men fick inte de för mamma nu för att vi har svenska prov på torsag och måste plugga! tyvär! Så får åka dit på fredag ist.
Nu ska jag hitta kläder jag ska ha på mig imorn. Heh! Så ha de bra och sov super gott!


helg.

Förlåt bloggen att jag inte har skrivit på hela helgen. Men tänkte göra de nu. I fredas efter skolan så åkte jag och min lillebror till min mammas jobb för att vi skulle köpa en ny vinter jacka efter hon hade slutat. Men jag hitta ingen jacka jag ville ha. De är så sjukt svårt att hitta nån snygg. Men jag hitta ett par snowboard byxor, ett par lila as coola. Sen köpte vi ett par nya Snpwboard skor till mig. Dom är riktigt coola. Sen köpte vi lite små saker på rusta. Sen efter de kom jossi till mig. Sen kom vincent och alex. Vi gjorde väl inte så mycke kolla på film och skratta som vanligt. Och idag lördag så har vi inte heller gjort så mycke. vakna kanske halv 11. Sen skulle jag städa mitt rum (de behövdes) så då fick jossi åka hem. För att klockan tre skulle vi åka och käka nån stans för att min lådsas morfar fyller år. Efter de åkte jag hem till jossi. Sen kom basse ett tag. Och vi kolla på en film som jossi och hennes mamma hade hyrt. Den va riktigt svår att förstå i början. Men på slutet började jag fatta mer för att jossi förklara vad den handla om. Haha! Och imorn är de träning. Som vanligt så ska upp tidigt imron. Ska ladda upp lite bilder ni också. ha de bra och sov gått!













vi är som vi är!


23:24

Godnatt alla!
Nu sitter jag och håller på o ladda mer låtar till min lillebror. Men ska sova snart. Så vi höst imorn. Jag är ju ledig imorn. as skönt! så ska till handen med jossi och dalina. men ha de bara. hoppas ni har de bra i skolan imorn! ;) hah
pussar!


Gogmorgon.

Godmorgon bloggen.
Jag och jossi har precia ätit frukost. Vi ska nog snart börja fixa oss. För vi börjar om en timme bara ;O Vi har bara tre lektioner idag Så de kommer att gå fort. Efter skolan ska jag till Mormor och plugga lite, blir nog inte så länge för att jag har tränin ikväll också. Om ni inte redan viste de så har ju min mamma och pappa öppnat egen klubb, Förut hade dom bara träning på söndagar. Men ni har dom fått ha träningar på Tisdagar också. Jätte skönt! Och den träningen slutar runt 9 tror jag. Så då bloggar jag efter de om jag inte hinner göra de tidigare. Får se. Imorn är vi lediga hela dan. Så då har jag tid att blogga också. Men nu ska vi klä på oss och så kommer nog Dalina snart... Ha en bra dag, Pussar!

Jag och Jossi, Dansuppvisning -07


SKOLAN/PLUGG/JOSSI

just nu sitter jag och väntar på jossi. har precis skrivit klart en englska sak om marilyn manroe. Så nu vet jag allt om henne. heh. imorn har vi studiedag (svatning) till halv ett. skit skönt. orkar inte skriva mer nu har jäääääätte ont i huvet. men ha de bra!

.


farsdag.

Hej mina söta bloggläsare.
Jag har inte orkad blogga ihelgen. Så jag gör de nu. i fredas va jag me jossi jossan och vincent. Vincent va me oss ett tag efter skolan inte så länge men men.. Efter han hade gått hjäälpte vi tre mamma med maten. Vi va hemma själv vi 4 tjejer. För min pappa och lillebror va och träna och sen va dom och kolla på bio på "This is ts." Den skulle jag okså vilja se! Men får se den nån annan dag. Sen efter Vi hade käkat i fredas va de idol haha. Ni vet Erik på idol? haha ja de är klart ni vet. Jossan älskar verkligen honom. Asso shit ni skulle sätt henne när han sjöng asso! hahah. ilördas va vi med Basse. Vi va hemma hos mig först. Sen åkte vi hem till Jossi Gjorde inte så mycke. Satt vid datan och kolla på tv. Sen senare åkte han hem. Sen på kvällen så skulle Anton lundgren och hans fsmilj käka hos jossi haha vi höll på o garva ihjäl oss åt han asso. Han skulle rita en bebis/björn. Eller va fan de va! Men kul va de iaf. Idag har vi inte heller gjort så mycke... Vakna ganska sent. Och sen skulle vi på träning. De gick jätte bra på¨träningen idag. De va jätte kul. Efter träningen tog vi bussen hem. Stanna i handen och kolla på kläder vi skulle ha till uppvisningen. hitta en tröja men vet inte... Vi ska se ut som att vi är på 70-tals dico. De är lite svårt! Men vi hittar säkert nåt snart! Och ni fick vi veta att dansuppvisningen är samma helg som nästa kattcupen tävlingen är! jätte tråkigt. För jag ville verkligen gå på den. Men aja.. får vänta tills nästa är. tyvär! Men nu ropar mamma på mig, vi ska nog kolla på nån film nu de är ju farsdag idag. Så ska va lite med pappa nu. Jag laddar in lite bilder imorn. Orkar inte göra de ikväll. Ha en super bar kväll nu alla! pussar&kramar / felicia!♥

orkar inte

skriver imorn..

FUCK!

USCH ORKAR INTE SKRIVA MER IKVÄLL. MÅR SKIT. VILL/PALLAR INTE LÄNGRE! </3


PISSVÄDER..

Hejsan alla som är lika trött som jag är!
Fan va tråkigt väder de är asso. Idag har jag inte gjort så mycke. vart i skolan som vanligt... efter skolan så åkte jag hem till jossi. På vägen hem gick jossi och hoppa i vatenpölar. Haha jätte gullig. Är inte på så mycke blogg humör just nu. Så orkar inte skriva mer. Irreterad och ont i magen! Imorn ska jag va med jossi och jossan och vincent och alex. Vet inte rikigt vad vi ska göra men vi kommer alltid på nåt kuligt! Men skriver kanske senare men har lite blider från idag som jag måste ladda upp också. pussar&kramar.






.

GODNATT!

datasalen

hejsan =)
nu sitter jag i datasalen, vi har engalska. jag jossi och dalina håller på och letar fakta om texas.. går inte så jätte bra. men vi slutar om 5 min. och då åker jag och jossi hem till mig sen kommer vincent alex och alex. dom är hos mig till typ 5. sen ska jag till min moster som fyller år idag. så henen ska vi gratta. så skriver mer när jag kommer hem. hoppas ni får en super bra kväll iaf. pussar och kramar!

hm..

nu har han åkt hem. jossi har ju redan berättat vad vi har gjort idag så de behöveer inte jag säga. imorn ska jag träffa vincent han kom hem imorse och har saknat han som f*n!!!! så han ska jag träffa imorn. och efter de ska jag till min moster fför hon fyller år imorn. ska gå o duscha nu sen ska jag nog sova är sjuuukt trött. puss puss!

Josephien gästbloggar.

Men tjennare Felicias läsare! :D
Jag e hemma hos Felicia just nu. Vi gör inte så mkt. Vi e med stewe. Vi gör inte så mkt. Kollar på mig och garvar typ, elr ja inte jag då da . Men Felicia och Stewe.
Idag har vi varit i stan. Felicia skulle köpa någon navel percing  (stavning?) på punkt shop. Efter det gick vi en snabbis in på donken och köpte glass. Sen skynda vi oss till tåget. haha. Ja Det har väll inte hänt så mkt mera.
Jo juste, vi hade omprov idag i matte. Det gick nog rätt bra för båda skulle jag tro. Men nu har jag inte så mkt mera att skriva, Ha det super duper bra sålänge. Kolla gärna in min blogg oxo. http://josephinefornander.blogg.se


Nääää!


Godnatt.

Godnatt mina super söta läsare!
är jätte trött så ska nog sova nu. kanske hinnte uppdatera lite imorn innan skolan, bror på när jag vaknar! efter skolan ska jag till stan med jossi och köpa en sak. sen ska vi nog va med stewe. så skriver mer efter de. men sov gott. och dröm söta drömmar om mig!


sweet deams!

älskar michael jackson.


LISTA.

Vart bor du?   Tungelstaa
Villa/lägenhet/radhus?    Viilla
När är du född? 1995
Hur lång är du?   1.60
Vad väger du?      haha, de vill ni veta va ? ;)
Har du syskon?        Yes
Är din mamma och pappa skilda?     Nej
Har du ett eget rum?        Ja? ;O
Äger du en parfym?        Haahha såklart
Äger du en plattång?         Yes
Äger du en locktång?          ja
Äger du en mobiltelefon?      JA ,
Sminkar du dig varje dag?    Yeees
Har du kläder på dig varje dag?       haha, ja ?
Sover du varje dag?           aau
Är du beroende av något?       jaa ;S
Vad är ditt alarm inställt på?        06.30 (Y)
Är du kär?         yes
Tror du på kärleken?    yes
Tror du på kärlek vid första ögonkastet?     njaa
Har du varit kär?      Om jag har ;O
Har du varit kär i någon av samma kön?     Ha nejnej
Har du pussat motsatta könet?        men jaa haallå ? ;O
Har du bra betyg?       Inte bra,
Sköter du dig i skolan?       pff , jaaarååå :D
Trivs du i din skola?       ja
Tycker du att din skola är bra ?          Haa NEJ!!!!!

vad tycker ni (?)

 


Vad tycker du räknas?
insidan eller utsidan. jag tycker insidan räknas mest. men asso de är klart att dom måste se lte bra ut iaf, de tycker jag iaf. vad tycker ni ?


.

jossi = Största muppen!!!

nån som håller meeee (?)


coolt.


visst är äggen cool. de är min lillebrors kompis rum. han är 9 år. hans fasters killkompis har gjort dedär. jag tycker sen är jätte cool. så skulle jag också vilja ha på mitt rum. fast att e står felicia ist! heh.

vad tycker ni om de?


Wille jacobsson.

YES! nu ska wille kanske flytta till stockholm. Så nu kan inte träffas. längtar jätte mycke tills efter vinter. när du flyttar hit. hoppas verkligen att din mamma tar de där jobbet. så att du kan flytta hiit. Jag saknar dig jätte mycke wictor! ♥


dålig uppdatering..

aa rubriken säger allt.
har verkligen inte haft nån blogglust men nu ska jag komma igång igen...

torsadag: kommer fan inte ihåg va jag gjorde då asso..
Fredag: på fredan följde jag och min lillebror med mamma till hennes jobb för att vi skulle gå på bio när hon sluta. Vi kollade på "upp" haha as kul. sen gick vi och kolla lite i stan. efter vi vart på bio åkte vi o käka på nån resturang. sen efter de så åkte jag hem till jossi och sen kom basse ett tag. så sov jag kvar hos jossi.
lördag: vi åkte upp till handen ett tag jag jossi och jossan, vi inte där länge alls. efter de så åkte vi hem till jossi sen kom dalina. och vi skulle upp till preem och hyra film. men innan de skulle vi käka pannkakor. hahaha! de går aldrig bra med dalina i köket. undra hur mycke smör hon hade på dom seriöst! hah. sen när vi skulle gå till preem hade jossi och dalina sminkat sif "läskigt" jätte super söta. sen när vi va på väg till preem så ångra vi oss och orkade inte gå dit så mamma fick komma och hämta oss och köra oss till konsum.. så hyrde vi film där. och så träffa vi isak och alex på konsum isak skulle köpa ägg för att dom skulle "baka bullar" de va absolut inte så att dom skulle gå och busa lite. haha. sen skulle vi gå hem från konsum och sen märkte vi att dom gick efter oss och skulle ägga oss. så vi gick en annan väg. så dom stog och vänta på oss. sen gömde dom sig. och sen hoppas dom typ fram när vi kom till dom. och bara garva! men sen gick dom. sen gick  vi och mötte basse som skulle va med oss fyra tjejer. vi kollade  på film och  bakakladdkaka. haha de gick ju nästa lika bra som de gick med pannkakorna! hah. de va våran lördag.
söndag: ringde pappa och väckte mig och sa att dom snart kommer och hämtar mig till träningen. men jag orkade verkligen inte träna va hur jävla trött som helst! så behövde jag inte. sen hämtade dom mig efter träningen vid 12 tiden. sen åkte vi hem ett tag. sen åkte vi till länna oc käka. och kolla lite där. vi skulle kolla på ny snowboard till mig. och en jacka. och sen hitta jag massa andra sakeer. och sen när vi kom hem la jag med i badet direkt de va jätte skönt! heh. sen gjorde jag inte så mycke mer den dan.


idag.
idag har jag inte gjort så mycke vart i skolan som vanligt, började 9:20 super skönt med sovmorgon! sen va jag på extra matten idag kännde att de behövs. för imorn ska jag göra om en sak på provet. så får se hur de går. jusst nu är jag me jossi. och sitter och hittar på låtar om min katt. ikväll blir de ingen träning för mig.  jennifer är typ sjuk så hon kan inte träna. och vill inte åka dit själv. så är nog med jossi kväll också.

har inge mer att skriver nu men skriver mer ikväll. ha de bra!

jossan, dalina, jossi och jag,

jossi och jag!


RSS 2.0